algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 19°
25°

La pluja torrencial xapa per la meitat la platja de Cala Major

Les zones negades per la barrumbada havien recuperat ahir la normalitat, encara que les queixes veïnals es pogueren sentir fort durant tota la jornada

126142
Aspecte que presentava la platja de Cala Major ahir. | ALEJANDRO SEPULVEDA

El xàfec de dimarts i la pluja caiguda durant la jornada d'ahir han xapat en dos la platja de Cala Major, a Palma. Nombrosos residents d'aquesta zona es queixaren de la situació i n'explicaren que l'aigua que baixa de la muntanya i la part alta de la barriada cap a l'arena, en el sentit de l'antic torrent, rebenta els claveguerons i els desguassos a la zona de bany. Per aquest motiu, l'àrea de sorra queda partida en dos. Els veïns indicaren que ho havien denunciat a Cort amb anterioritat, però que no s'ha fet res per arreglar el problema. D'altra banda, a les àrees que dimarts quedaren negades a causa de la barrumbada, ahir ja no hi havia aigua acumulada i la situació havia tornat a la normalitat.

Accident

Per altra banda, al migdia va tenir lloc un accident a la carretera que enllaça Andratx amb el Capdellà per culpa de la intensa pluja que hi queia. Un conductor sortí de la via quan intentà esquivar un cotxe que venia de front i un moix travessà per enmig. El xofer, que hi resultà il·lès, sortí de la calçada i el vehicle va ser retirat per una grua.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.