algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

El Pi Palma: «Les places són per als ciutadans no per a taules i cadires»

231373

El Pi Palma reclama a l’Ajuntament que no ampliï les terrasses dels bars i restaurants de la ciutat. Davant la intenció de l’equip de govern de Cort d’autoritzar aquesta ampliació, El Pi assegura que «Cort diu una cosa i fa la contrària i pren per beneits els ciutadans de Palma».

«Consideram una burla que l’Ajuntament digui que vol combatre la saturació i es dediqui a saturar les places de Ciutat amb taules i cadires dels bars i restaurants de la zona», expliquen des del comitè d’El Pi Palma.

Per això, El Pi demana mesura. «Ni la Llotja ni Drassanes han d’augmentar l’ocupació de la via pública. L’ús públic ha de poder ser compatible amb la restauració», recorden. «No es tracta de prohibir les terrasses com volia l’esquerra la legislatura anterior, ni de regalar tot l’espai públic als negocis privats. El Pi demana una cosa revolucionària aquests dies: equilibri», han sentenciat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pi Pi, fa 4 mesos
¿El PI?
¿I aixó que deu esser?
Mai habia sentit aquest nom.
Valoració:2menosmas
Per Llotja parc temàtic, fa 4 mesos
L'ajuntament de Palma, en la seva tònica de consolidació de Sa Llotja com parc temàtic.
Si bé l'ajuntament és una institució que hauria de vetlar per tota la ciutadania, a la LLotja, de fa anys només defensa els interesos del gremi restaurador.
La màfia de Sa Llotja en plena esència. No valen les innumerables denúncies per incompliments de locals d'oci a la plaça de Sa Llotja i Drassanes, perquè l'ajuntament els continuï donant com a premi més concesions. La sistemàtica nul·la implantació que tots els establiments d'oci expossin la llicència habilitants (com a altres barris de Ciutat). La sobrecàrrega de brutor i de càrrega i descàrrega al barri. La invasió d'habitatges turístics.
Tota una campanya d'anihilació del veïnat de Sa Llotja.
Com diu l'anterior comentari: cap comfiança en la classe política per arreglar això. Sa Llotja, està tocada de mort. La pròpia involució del sistema i mort d`èxit ho regularà.
Valoració:1menosmas
Per Uno de paso, fa 4 mesos
Nórdicos comprando casas , hoteles y parkings,venta de patrimonio eclesiástico a los millonarios, alquiler abusivo...
Ya es demasiado tarde,los políticos no vais a parar nada sois todos unos monigotes de los fondos buitres y nórdicos .
Mallorca morirá de éxito
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente