muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Salut posa en marxa una web de gestió per a agilitar els tràmits relacionats amb la Covid-19

El Servei de Salut ha posat en marxa un nou portal web, covid.ibsalut.es, que permetrà agilitar totes les tramitacions dels ciutadans relatives a la Covid-19.

El nou portal —que ha presentat aquest divendres la directora assistencial del Servei de Salut, Eugènia Carandell— permetrà accedir als consells de salut sobre la Covid-19, demanar cita per fer una prova diagnòstica i fins i tot tramitar la baixa laboral en el cas de ser positiu.

El web es basa en quatre ítems en relació amb la situació de la persona:

-Si té símptomes compatibles amb la Covid-19.

-Si té una prova diagnòstica amb resultat positiu.

-Si ha estat en contacte amb una persona amb Covid-19 i no té símptomes.

-Si té una prova diagnòstica amb resultat negatiu.

Segons la situació, la persona rebrà en tots els casos els consells de salut corresponents. A més, possibilitarà demanar una prova diagnòstica en el dia i lloc triats, i, en cas que la prova sigui positiva, podrà enviar un missatge a tots els possibles contactes estrets perquè també demanin cita per fer-se la prova diagnòstica.

En cas de tenir la consideració de persona vulnerable, la persona afectada podrà sol·licitar que un professional sanitari, via telefònica, li faci un seguiment i n’avaluï la situació clínica.

En darrer terme, en el supòsit que el resultat de la prova diagnòstica sigui positiu, la persona interessada podrà demanar directament la baixa laboral i rebrà un correu electrònic amb el justificant sanitari per presentar a l’empresa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.