algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

El Pi, sobre el patrocini de 'Los 40 Music Awards': «S'ha fet una inversió no justificada i sense cap benefici per a les Balears»

El Pi-Proposta per les Illes Balears vol demanar explicacions al Govern «per haver gastat mig milió d'euros de l'ecotaxa en el patrocini de LOS40». «Actualment hi ha necessitats prioritàries abans que finançar una gala musical. S'ha fet una inversió no justificada, sense cap recorregut, planificació i sense cap benefici per a les Balears», ha concretat el president de la formació, Tolo Gili.

Consideren que s'ha pervertit l'objecte d'aquest impost, ja que «els recursos han deixat de ser realment finalistes, els doblers no es dediquen prioritàriament a les externalitats negatives del turisme». Des d'El Pi defensen que «l'impost s'hauria de reduir a la meitat, recuperant els tipus impositius de quan es va aprovar l'impost».

La formació veu «inadmissible i desproporcionada» aquesta actuació. També han criticat el fet que «hi ha una comissió que no s'ha convocat ni s'ha decidit res».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaume, fa mes de 2 anys

Aquí algú hauria de dimitir!

Valoració:2menosmas
Per Pere Lluch, fa mes de 2 anys

El coordinador de MÉS hi era amb un altre càrrec de Cultura de Cort. Res més a dir.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente