algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 16°
16°

Els tres directors expedientats de Maó es reincorporaran al lloc de treball el 3 de febrer

Els tres directors amb l'exdelegat d'Educació a Menorca, | laura pons bedoya

Els tres directors expedientats de Maó, Margalida Seguí (IES Joan Ramis i Ramis), Jaume Bonet (IES Cap de Llevant) i Rafel Andreu (IES Pasqual Calbó) es reincorporaran al seu lloc de treball el pròxim dilluns 3 de febrer. Just quan es compliran els sis mesos de les mesures cautelars que dictà el passat mes d'agost inspecció educativa.

Els directors han rebut aquest dimecres una notificació on se'ls informa d'una proposta de resolució del jutge instructor en què se'ls imposen 15 dies de suspensió de sou i feina a Bonet i Andreu, per una falta greu i 10 dies a Seguí, per una falta lleu. En el cas de Bonet i Andreu per votar en contra del Decret de tractament de llengües (TIL) durant els respectius consells escolars i en cas de la directora per no sotmetre de nou a votació les esmenes que havia fet Educació al projecte TIL del centre.

El president de l'Associació de directors i directores d'Educació Secundària de Mallorca, Antoni Morante, ha valorat que les sancions proposades per l'instructor demostren ara que “les mesures cautelars que es dictaren van ser arbitràries i desproporcionades”.

A més, si s'acaba complint la proposta de l'instructor els directors hauran de rebre fins i tot un reintegrament proporcional del sou que Educació els hi ha descomptat i també del complement de direcció que han deixat de percebre durant més dies del que estableix la sanció.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per maki, fa mes de 10 anys

El mallorquin postizo este ya es más cansino que dar vueltas a la noria. però ya se sabe lo que saben hacer los burros

Valoració:0menosmas
Per Sac de gemecs, fa mes de 10 anys

Si han pagat pel seu "delicte" més del que els tocava, bé els ho hauran de tornar. Tant si ho hem de pagar noltros, com si ho ha de pagar el Govern. El Govern tammateix els hauria pagat el sou, si no haguessin estat sacionats. Per què en algunes coses, paga el poble i en altres els individus? Si un director consent que pengin un llaç al seu cantre, pagarà ell. I si al president l'han de defensar els serveis jurídics, els hem de pagar tots noltros...

Valoració:8menosmas
Per mallorca, fa mes de 10 anys

a ver si así aprenden a comportarse como educadores que se supone que son

Valoració:-2menosmas
Per Idò sí, fa mes de 10 anys

Que es gratin la butxaca, perquè escalivin? Cà, barret! No es grataran la seva, sinó la nostra, la del poble que paga tots els seus despropòsits, si ve al cas. Això estan acostumats a fer i així ho seguiran fent. Si les tudades de doblers les haguessin de compensar amb els seus, en tudarien ben pocs. Hi hauria d'haver una norma que obligàs a això, perquè moltes vegades suposen més els doblers que tuden o que tiren que els que s'apropien indegudament.

Valoració:5menosmas
Per Somera Rossa, fa mes de 10 anys

I si els en toquen, que en tenc els meus dubtes, 15 dies, per què els han tengut 6 mesos sense feina i sou? Els tornaran els €s que els han fotut injustament? Els pagaran danys i perjudicis per haver-se passat amb les sancions? Demanaran els directors afectats una indemnització pels danys morals que els han causat? Jo ho faria. I que se gratin la butxaca, perventura una altra vegada aniran més alerta.

Valoració:13menosmas
Per Pan, fa mes de 10 anys

A Pancateto, Llorenç, no li sobra el "Pan", ans li escau perfectament. "Pan", en grec, vol dir 'tot': panamericà, pandèmia, panorama, panteó, etc. Pancateto es podria interpretar com a 'tot cateto' o 'cateto en tot'.

Valoració:7menosmas
Per Llorenç, fa mes de 10 anys

Pancateto, apart de dir "adoctrinar", "fascismo", "pancatalanista"... saps dir alguna altra cosa ?,.Arguments, cap ni un, idees cap ni una, raons, cap ni una ... Es veu ben clar que et sobre el Pan, de davant el nom. Si no ho entens ho podem escriure en castellà, o posa el traductor, com fa la consellera, a veure que et surt.

Valoració:8menosmas
Per mallorquín, fa mes de 10 anys

venga, ahora a portarse bien, y que no se vuelva a repetir...

Valoració:-2menosmas
Per rostit, fa mes de 10 anys

No ho havia vist mai. 15 Dies de suspensió de sou i feina per votar "no"?
Aquests PPros que tenen pensat per els que votin ERC, o MES o qualsevol altre cosa que no sigui PP?

Valoració:13menosmas
Per kan, fa mes de 10 anys

pancateto, ni que ho diguis, ets lo més cateto que he vist per aquí. Di-li als alumnes del meu centre que, per fer l'assignatura en anglès, ha caigut a la meitat el nombre d'aprovats, s'està impartint menys temari i els aprovats tenen notes inferiors. Veuràs que estaran de contents els pares quan toquin les revàlides (i no tenguin els coneixements necessaris) o quan vulguin accedir a un mòdul i no els basti la nota.

PD: abans que intentes intoxicar més amb els teus comentaris, et diré que ens limitam a complir exàctament el que posa el TIL (i aquests han estat els resultats) i que aproven perquè els permetem contestar els exàmens en català/castellà.

PD2: han sortit unes beques per alumnes per anar a fer unes classes als Estats Units. Saps quin requisit els hi demanen per poder seguir aquestes classes? Supòs que no, ja ens has afirmat que ets un "cateto". Idò els demanen un B2. A un alumne quan acaba el batxillerat, se li equipara el seu coneixement d'anglès amb un B1. No és un poc molt incoherent??? Però què volem amb aquesta guarda d'inútils al Govern i de cap buits que lis segueixen la corda?

Valoració:26menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente