algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Les aspiracions de Ramis retarden l'elecció del cap de llista del PP

Rodríguez diu que la direcció encara no té fixada la data per decidir

Les aspiracions de Miquel Ramis a ser el número u del PP a les generals per Balears, fetes públiques durant la passada setmana, estan retardant l'elecció del partit a les Illes. L'altra opció, la primera per la qual s'apostava a les files populars, és la candidata al 2004 i diputada durant aquesta legislatura, Maria Salom. La direcció del PP balear ha de prendre abans del proper dilluns dia 14 la decisió sobre qui ha de ser el seu cap de llista al Congrés dels Diputats per a les properes eleccions generals. Aquesta és la data fixada, en principi, des del PP nacional per conèixer tots els seus candidats per al 9 de març.

A les Illes, no obstant això, el comitè de direcció del partit, òrgan que ha de prendre la decisió, encara no té data per convocar la seva reunió i no es descarta que l'elecció definitiva es retardi més enllà de la data fixada des del carrer Gènova. Això és almanco el que explicà ahir el secretari general del PP, José María Rodríguez.

Tal com ha anat informant aquest diari, la major part de la direcció del partit, i amb la presidenta Rosa Estaràs al seu costat, apostava des del principi per repetir amb la candidatura de Maria Salom. La inquera disposa del suport de la direcció nacional després de la seva experiència a Madrid durant els darrers quatre anys. A Balears es valorava tant això com que la seva elecció permetia no obrir més debats interns en el si del partit davant una cita electoral clau per a ells.

Però de la mateixa manera que va fer al passat en criticar la situació que vivia el PP balear després de la fugida de Jaume Matas, el portaveu Miquel Ramis ha tornat a obrir el debat i s'ha postulat obertament per ser ell el candidat. Després de passar els darrers anys sense ocupar cap càrrec públic, l'exdelegat del Govern considera que aquest és el seu moment. Així ho ha manifestat als companys en la direcció i, segons assegura ell, disposa del seu suport generalitzat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.