algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
20°

Font afirma que el Govern del PP no traurà ni una gota de les fonts Ufanes

El conseller de Medi Ambient s'acomiadà ahir oficialment del seu càrrec com a batle

82050
En el dinar Jaume Font s'acomiadà de la premsa.

M. PUIGRÒS. Sa Pobla.
«Tal vegada deixi de ser batle de sa Pobla però mai deixaré d'exercir de pobler». Amb aquestes paraules Jaume Font s'acomiadà ahir oficialment dels mitjans de comunicació. Durant un distès dinar, Font aprofità per fer un balanç molt positiu dels seus més de vint anys dedicats a la política municipal i al mateix temps comentà certs aspectes del seu nou càrrec com a conseller de Medi Ambient del Govern. Afirmà que «tots els temes de medi ambient, com els de sa Marineta, la neteja de torrents o les fonts Ufanes de Campanet, estan damunt la taula del meu despatx per ser estudiats».

En aquesta línia de declaracions, es va mostrar molt rotund i assegurà que «el Govern del PP no traurà ni una gota d'aigua de les fonts Ufanes. S'hi ha de trobar una solució, encara que signifiqui utilitzar tecnologia que preservi la natura i l'entorn». Així mateix, Font mostrà la seva intenció de treballar sense presses però amb seguretat quan manifestà que «crec que és millor traçar un camí i seguir-lo que anar fent canvis cada sis mesos».

Jaume Font mostrà el seu total suport a Antoni Serra Mir, l'encarregat de substituir-lo en el càrrec al capdavant de l'Ajuntament durant els propers quatre anys. «Sa Pobla pot estar tranquil·la ja que un home que reuneix les dues qualitats d'un batle, que són la capacitat de feina i la lleialtat a la institució, serà qui prendrà el càrrec».

L'actual conseller de Medi Ambient també dedicà unes paraules a la premsa, a la qual agraí «la seva transparència a l'hora de tractar els temes relacionats tant amb l'Ajuntament com amb la resta de sa Pobla», a la vegada que els animà a continuar treballant de la mateixa manera en ser Antoni Serra Xineta qui ocupi el seu lloc. Finalment, Font agraí tota la confiança que el seu equip de govern li ha mostrat i manifestà que «tinc el cor a la meva comarca, però em fa ganes i il·lusió conèixer tot un univers nou».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.