algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

El foc provocat d'una moto obliga a desallotjar un edifici de Palma

Algú va robar el vehicle i decidí cremar-lo dins un garatge

Un ciclomotor que es calava foc en l'interior d'un garatge del carrer de Safareig de Palma obligà a evacuar ahir, de matinada, un edifici de tres plantes per evitar que els habitants inhalassin fums tòxics. Segons les primeres hipòtesis, tot indica que uns individus varen sostreure el vehicle i el traslladaren fins al garatge per cremar-lo.

Tot començà devers les 2.26 hores quan la centraleta del Cos de Bombers de Palma rebé la telefonada d'un veí avisant de la presència de fum a l'aparcament. al cap de poc temps arribà una dotació al lloc, a la vegada que la Policia Local i el Cos Nacional de Policia.

El fum havia envaït bona part de l'escala de l'edifici i per precaució es decidí evacuar els habitants de les tres plantes de l'immoble per evitar que resultassin intoxicats. Mentre es procedia a l'evacuació dels veïns, els membres del Cos de Bombers accediren a l'interior del garatge per procedir a l'extinció del foc.

El ciclomotor es trobava pràcticament calcinat i els bombers tan sols pogueren apagar les flames i així evitar que arribassin a afectar els vehicles propers. De tota manera, dos turismes patiren els efectes del foc i del fum.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.