algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Oh Deco SB lluitarà pel quart triomf consecutiu

Malgrat els pocs participants que prendran part en el premi Faras SB, aquesta serà una de les proves més interessants del programa d'avui vespre a Son Pardo

La darrera reunió d'agost a l'hipòdrom palmesà de Son Pardo tindrà en el premi Faras SB una de les proves més interessants. Es disputarà a les 22.15 hores i repartirà 2.000 euros en premis. Malgrat els pocs participants que hi prendran part, hi ha un clar favorit: Oh Deco SB, que la setmana passada va tenir una destacada actuació dins el Municipal de Manacor i que intentarà sumar la quarta victòria consecutiva i la catorzena del seu palmarès. Això sí, qualsevol dels rivals que prendran part en la prova pot donar la sorpresa i guanyar-li la partida. Oh Tap In HM, Omni Maker SB, Osiris i Om d'Arc es podrien adjudicar el desitjat triomf. El premi Pescados Oliver serà una altra correguda interessant de la jornada. Aquesta setena prova tindrà lloc a les a les 23.30 hores i repartirà 1.500 euros en premis. Els francesos Harry du Cotil, Koch Mar i Lasparkino són els que hi tenen més opcions. Harry du Cotil correrà a regnes de Toni Frontera i és el clar favorit per aconseguir la victòria.

Cal recordar que aquests tres aspirants al triomf han estat els guanyadors de les tres darreres especials per a importats que s'han disputat a Mallorca. Un dels efectius que pot posar les coses ben difícils a Harry du Cotil és Koch Mar, que dissabte va reaparèixer dins el Municipal amb una destacada victòria. Majestic d'Ariane fou un altre dels efectius que va guanyar a Manacor. Lasparkino, també vencedor divendres passat, serà un altre aspirant a endur-se el triomf. El premi Babieca GS serà la tercera correguda de la jornada. Es correrà a les 21.50 i repartirà 1.500 euros en premis. Es tracta d'una altra prova amb només cinc participants, com el premi Faras SB. En aquest cas, la lluita per la victòria se centrarà en Sybila de Kor, que va guanyar amb un temps d'1.16.4 fa dues setmanes, i Scarlata Alarm, classificada amb 1.17.3 a la mateixa correguda. Stel d'Auba i Silk das Pont podrien completar el quartet guanyador. El premi Joyería Mian serà l'encarregat d'encetar la reunió. Es disputarà a les 21.00 hores i repartirà 1.000 euros en premis. Aquesta correguda serà molt igualada, encara que hi sobresurt Salome d'Escafi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.