nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
13°

Posen en marxa una campanya per a penjar una pancarta gegant amb el lema 'Mantinc el català' en un Barça-Madrid al Camp Nou

203395

L'organització Mantinc el català, preocupats pel poc ús social de la llengua arreu dels Països Catalans, preparen una acció per al partit Barça-Madrid al Camp Nou, que tendrà lloc el març de 2023.

Els activistes per la llengua volen penjar una pancarta gegant amb el lema 'Mantinc el català' a l'estadi del FC Barcelona quan jugui contra el Reial Madrid CF per a animar els catalanoparlants a mantenir el català a les converses amb persones no catalanoparlants, sempre que aquestes entenguin el català. «D'aquesta manera reforcem l'ús social del català i la fem una llengua útil i necessària», remarquen.

Per a poder dur a terme l'acció, els cal aconseguir l'objectiu de 5.000€, abans de finals d'octubre, que s'han proposat assolir mitjançant micromecenatge a la plataforma Tot Suma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Catalunya insular, fa dervers d'un any
Els colons espanyols això ells no ho entenen. Ells sempre parlen espanyol. Ells manen fins i tot fora de llur nació. Nosaltres no manem enlloc...perquè no som conscients que parlar sempre la nostra llengua vol dir defensar-la, fer-la útil i imprescindible. Si nosaltres parlem sempre català (la llengua constituent de la nostra nació) els colons espanyols s'emprenyen perquè això demostra que no ens sotmetem a llur dictat. No volen perdre l'autoritat per això parlar llur llengua equival a comportar-nos com els seus esclaus. La nostra llibertat comença quan no abandonem la nostra llengua!
Valoració:7menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
Teniendo en cuenta que el grueso de espectadores será de dos tipos:

1-Seguidores del FCB.
2-Resto del estado.

Y que al grupo 2, se la trae tirando a floja, lo que habláis en Cataluña, me parece una idea inteligentísima.
Y a muy buen precio.
Valoració:-2menosmas
Per Ignasi Hosta, fa dervers d'un any
Doncs per revertir aquesta desgavell respecte la llengua, alguna cosa cal fer. Amb Tweets des del sofà poca cosa resoldrem.
Sortim al carrer, o al Camp Nou, i exercim els nostres drets, també els lingüístics.
Valoració:8menosmas
Per No afluixem, fa dervers d'un any
Català al 100 per cent, amb tothom i a tot arreu !
Prou d,excuses, ara és el que toca.
Valoració:4menosmas
Per Lluís, fa dervers d'un any
El dia de de l´ELA al camp nou, el Miki Núñez va cantar en castellà, i l´Unzuè va parlar en castellà i la Alexia en la entrega de la pilota d´or va parlar en castellà i ara volen penjar aquesta pancarta.
Valoració:5menosmas
Per Desastres, fa dervers d'un any
El contingut de la notícia, el redactat, demostra el fracàs que per a la nació catalana ha representat i representa, el règim autonòmic. Fracàs social i polític.
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente