cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
18°

La banda municipal de Palma interpreta músiques de cine anit al Conservatori de Ciutat

I.P.Palma.
El Conservatori Superior de Música i Dansa de Palma acull anit a les 19.00 hores el concert La màgica aventura de la música en el cine. El recital, interpretat per la Banda Municipal de Música de Palma sota la direcció de Juan Giménez Crezo i presentat per Joan Carles Palos, ha comptat amb la col·laboració de l'Associació Balear d'Amics de les Bandes Sonores (ABABS).

Dividit en dues parts, el concert repassarà set bandes sonores d'èxits recents del cinema. Així, a la primera part sonaran els acompanyament musicals dels films Gladiator signada per Hans Zimmer, Tigre i dragó de Tan Dun, Star Trek de Goldsmith i McCarthy i Harry Potter de John Williams.

La segona part s'iniciarà amb la música d'El senyor dels anells de Howard Shore, seguida d'una selecció de les melodies de la sèrie d'Indiana Jones de John Williams i el concert es tancarà amb la peça que James Horner compongué per la pel·lícula La máscara del zorro, protagonitzada per Antonio Banderas.

Segons Heriberto Navarro de l'ABABS la selecció s'ha fet de manera conjunta «entre els membres de la banda i la nostra associació per fer un programa el més actual possible». Així s'ha intentat que el repertori del concert estigués format per «títols comercials coneguts, però que tenguessin una banda sonora destacada i de qualitat». Navarro explica que tots els títols «han estat nominats als Oscar per la seva música i fins i tot Tigre i Dragó n'obtingué un per la seva banda sonora».

Navarro explica que els espectadors reconeixeran les bandes sonores «per que seran petites suites, d'aproximadament deu minuts que inclouran el tema principal i altres un o dos temes coneguts de cada un dels films». Cada una de les peces anirà acompanyada per imatges de la pel·lícula en qüestió, «que es projectaran en una pantalla gegant».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.