cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
18°

Jaume Font (El Pi): "No hem de perdre de vista qui som”

4090
Jaume Font, president d'El Pi, durant la seva intervenció en la presentació del comitè local del partit a Calvià. | El Pi

Proposta per les Illes (El Pi) ha presentat aquesta setmana el nou comitè local de Calvià. Durant la presentació, que comptà amb l'assistència de més d'un centenar de persones, Jaume Font, president del partit, assegura que "mai hem de perdre de vista qui som i d'on venim".

Font considerà que cal tenir clar el punt de partida, perquè "només així podrem anar junts; i només junts, a base de consens i de diàleg, ens escoltaran a Madrid on podrem defensar la nostra identitat i els nostres interessos."

L'acte també comptà amb la participació de dos dels vicepresidents del partit, Josep Melià i Antoni Pastor. Melià considerà que refer el centre polític “és prioritari”, ja que el PP “governa pels més rics, extremant les seves postures".

Pastor, per part seva, criticà que la reducció del dèficit no es pot fer a costa de la classe mitjana i dels serveis bàsics com l'educació i la sanitat. "No és possible governar contra el parer majoritari, no és possible anar en contra de tothom", afirmà el batle de Manacor.

Nou comitè
El nou comitè local de Calvià el conformen: Bartolomé Bonafé, president; Miguel Pacheco, secretari; i els vocals Pau Barceló, Damià Bauzá, Antònia Maria Giuliano, Fernando López, Román Martínez, Juana María Mas, Raquel Nares, Vicente Negre, Higinio Piza, Juana Maria Prats, Josefa Salleras i Francisco Mas.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Cabrit, fa mes de 10 anys

No passeu pena!!!
Jo ho sabem qui sou.
Els hereus de sa xarxa de corrupció i amiguisme més bèstia que ha conegut Balears.
En Matas, un aprenent.

Valoració:-6menosmas
Per Jaume, fa mes de 10 anys

@xim

No te olvides de los que proceden de UM.

Valoració:-2menosmas
Per xim, fa mes de 10 anys

"mai hem de perdre de vista qui som i d'on venim".

Són els mateixos, i provenen del PP... No s'ha de perdre de vista !!!

Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente