cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
17°

El PI constitueix nous comitès locals a Inca, sa Pobla, Artà i es Castell

3297
Jaume Font i Josep Melià amb els membres del nou comitè local d'El Pi d'Inca. | El Pi

Proposta per les Illes (El Pi) ha constituït aquesta setmana els seus nous comitès locals d'Inca, sa Pobla, Artà i es Castell. El partit, que lidera Jaume Font, aposta per reduir l'atur i atendre els problemes i exigències dels ciutadans.

A Inca, Gori Ferrà i Margalida Llompart van ser anomenats president i secretària de la formació. “No volem sabates al museu, les volem a les fàbriques i a les tendes” assegurà el nou responsable de la formació. “El Govern ha de pensar més a davallar la taxa de l'atur i menys en omplir el Museu del Calçat”, afegí.

A més foren de Ferrà i Llompart foren elegits els següents vocals: Arnau Fontanet, Pep Miquel Mula, Pere Soler, Joan Gual, Adela Herrerias i Antoni Ferrer. Tots ells són nous dins el món de la política i no han ocupat mai un càrrec públic.

Aposta pel diàleg
A sa Pobla, Joan Socias, Martí Ballester i Joana Alomar, van ser elegits president, vicepresident i secretària, respectivament. El nou president local asseverà que la forma neix amb voluntat de “diàleg” per tal de “fer avançar el municipi” sense anar “en contra de ningú.

També van ser elegits com a vocals: vocals: Francisco Aguilar, Catalina Alorda, Francisco Bennàssar, Jose Cladera, Martí Cladera, Joan Crespí, Eulogia De Arriba, Joan Llabrés, Núria Mesegué, Lluis Miró, Margalida Muntaner, Joan Reynés i Alícia Payeras.

Millorar el poble
A Artà, Cati Gil, tomeu Brunet i Manolo Rocha foren escollits presidenta, vicepresident i secretari respectivament. Com a vocals foren elegits: Jeroni Cantó, Aina Maria Corraliza, Tolo Gili, Rafel Gili, M. Àngels Lorenzo, Miquel Llaneras, M. Mar Llaneras, Magdalena Llull, Maria Mestre, M. Antònia Sureda, Xisco Lliteras i Daniel Molina.

Gili assegurà que ha decidit entrar a formar part del partit “per intentar fer qualque cosa pel meu poble”. “Basta de seure al sofà” afegí. Josep Melià, vicepresident del PI, afirmà, per part seva, que “és hora de defensar el que és nostre” perquè “hem d'estar orgullosos del que som”.

Autonomia insular
Finalment, al municipi menorquí d'es Castell, Florenci Conde, José Cantallops i Biel Morales, foren elegits president, vicepresident i tresorer, respectivament. “El PI és un projecte diferent que respecta l’autonomia insular” destacà el nou representant menorquí.

També van ser elegits com a vocals: Irene Coll, Maxim Raga, Marga Bonnín, Toni Pons, Visitación Sintes, Santi Tur, Jorge de Diego i Gonzalo Marcos.

Durant les presentacions, el president Juame Font destacà l'aposta del seu partit per “recuperar” l'Estat del Benestar a l'Arxipèlag i per posar en el centre de la política les persones i els ciutadans, millorant la sanitat, l'educació i els serveis socials.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Porreres, fa mes de 10 anys

Necessitem que algú defensi lo nostre. ja n'hi ha prou que el President de Balears, divideixi el nostre poble, mai hi ha hagut tant desacord ni rancor entre les nostres gents, entre amics o entre famílies, mai. Des que governa Bausa només s'ha generat odi. Prou d'odi, ni odi al catalanisme ni a res. Volem tranquilitat i treball

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente