algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El Pi diu que la seva funció és “cercar l'equilibri”

2428
Font, Melià i Pastor amb els integrants del comitè local de Lloseta durant l'acte celebrat divendres al teatre del municipi. | El Pi

Jaume Font, president de Proposta per les Illes (El Pi), assegurà divendres que la funció del partit és “cercar l'equilibri entre els qui veuen la botella mitja plena i els qui la veuen mitja buida per sistema”. Font va fer aquestes declaracions durant el parlament de clausura de la presentació de comitè local de Lloseta celebrat al teatre de la localitat i a la qual hi van assistir 300 simpatitzants.

“El triomfalisme no és una bona manera d’afrontar la realitat”, assegura Font fent referència a la intervenció del president Bauzá en el debat de l’estat de l’autonomia. “Però tampoc ho és el catastrofisme per sistema”, afegí Font, tot criticant el paper d’una oposició que quan governà va “contribuir a fer més pobre la societat”.

El president d'El Pi exclamà que “ni estam tan bé, ni tan malament” perquè és important "no perdre la noció de la realitat". El PI, assegurà, escaparà sempre de la “prepotència” i “arrogància” i de “solucions partidistes i curtes de mira”. Ara bé, segons afegí, el seu partit “sempre hi serà per dissenyar un futur nou on no es tornin a repetir coses que hem viscut en aquests darrers cinc anys”.

Per part seva, Josep Melià, vicepresident de la formació, recordà als assistents que el projecte d' El PI “havia nascut un poc a Lloseta”, municipi on se celebrà el congrés fundacional. Pel que fa al moment actual, Melià lamentà que en els pressuposts generals de l’Estat les illes “només rebin 65 euros per cap mentre que la mitjana estatal és de 530 euros. No són capaços d’aprofitar que hi ha el mateix color polític als dos governs i lluny de trobar beneficis per Balears, el Ministre Montoro reconeix que no hi ha doblers.”

A més, Antoni Pastor, vicepresident d'El PI, va voler afegir que “en temps de crisi és quan es demostra que ets bon polític i que utilitzes les institucions per a garantir el benestar social”. Pel que fa al conflicte lingüístic encetat per Bauzá, Pastor es demanà: “com és possible que algú pugui ser policia local de Lloseta si no sap xerrar el mallorquí?” En aquest sentit, el també diputat reclamà “sentit comú” a l’Executiu i que “aturi els atacs constants a la llengua pròpia”.

Nous comitès locals
El Pi continua la constitució dels seus comitès locals. A banda de la presentació de Lloseta aquesta setmana s'ha presentat el comitè de Santa Maria. Durant la presentació d'aquesta agrupació els dirigents de la formació criticaren les polítiques en matèria de comerç assegurant que el sector “tremola” amb l'anunci d'una nova llei.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Miquel, fa mes de 10 anys

Sembla que la gent pateixi amnèsia: en Font va fer frau electroral fent votar els morts de sa Pobla i en Pastor va participar en el frau electoral del Mapau.
Quina colla!

Valoració:0menosmas
Per bernadet, fa mes de 10 anys

Les urnes no han perdonat mai als qui no són ni carn ni peix.

Valoració:1menosmas
Per jrbs, fa mes de 10 anys

Missatge pseudoconformista den Font, un fals líder, i mes que desgastat...la botella no està mitg buide ni mitg plena, la botella està en mans del PP i hi ha pixat dedins...

Valoració:0menosmas
Per Remorada, fa mes de 10 anys

Tant és, que sigui el PI com que sigui MÉS, o tots dos partits junts, però el que estigui indecís que no voti PP. Molts d'indecisos de l'any 2011, donaren la victòria al PP. Al 2015, no ho facem. Ja hem vist de què són capaços. Són capaços de tot. I del que encara no hem vist.

Valoració:6menosmas
Per Millor Mes, fa mes de 10 anys

A: la millor proposta, li vull dir que PI és el mal menor perquè els de dretes tenguin algú decent a qui votar. Però la millor proposta Per les Illes és amb molta diferència i des de fa molt temps el grup MES, hojalà Mes tengués mayoria absoluta. S'hauria acabat l'expoli a aquestes Illes.

Valoració:4menosmas
Per Toniet, fa mes de 10 anys

UM+PP al ataque, quina pandilla.

Valoració:-3menosmas
Per Joan, fa mes de 10 anys

Com HO Faran per a treure tants de vots de gent que fins ara ha votat qui ELS ha castigat?(pp)

Valoració:1menosmas
Per La millor proposta, fa mes de 10 anys

A Mallorca i a totes les Balears necessitam una força com el PI, centrada, arrelada a sa terra per defensar sa nostra identitat, cultura i els interessos propis front la rapacitat de Madrid i les seves sucursals Pan-castellanistes, expoliadores i anti-mallorquines.

El PI és sa millor Proposta per les Illes

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente