algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

El PI alerta que la llei de símbols "actua contra la llibertat d'expressió"

2317
Melià i Font amb el comitè local de Petra. El Pi ja ha consolidat la seva presència en 12 municipis de tot Balears. | El Pi

Proposta per les Illes (El Pi) ha alertat que la llei de símbols que projecta el Govern Bauzá “actua contra la llibertat d'expressió” mentre es desatenen els “vertaders problemes” que pateixen els ciutadans balears.

Josep Melià, vicepresident d'El PI, assegurà divendres passat durant la presentació del nou comitè local de Petra que la nova llei “és una mostra d'autoritarisme que atempta contra la llibertat i la pluralitat i que neix amb l'esperit de silenciar l'oposició social”. “La Llei de Símbols és un exemple més del menyspreu d'aquest Govern a les institucions com és ara el Consell Consultiu”, afirmà Melià, tot afegint que “continuem fent passes enrere”.

Per part seva, Jaume Font, president del partit, recordà que els problemes lingüístics generats per les polítiques de Bauzá “no són els problemes de la gent”. “Hi ha vertaders drames al carrer que no es tractaran dins la Cambra, aquest és el problema”, assegurà Font.

Consolidació
Amb les presentacions dels comitès de Llubí, Petra i Ariany, la setmana passada, El Pi continua el seu creixement i consolida la seva presència en 12 municipis balears. El partit, a més, valora molt positivament les enquestes que donarien un o dos diputats a la formació baleàrica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.