algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 16°
18°

El PP diu que la llengua de les Balears «és el català» i assegura que no entrarà en debats sobre l'Estatut

El portaveu del PP al Parlament, Sebastià Sagreras, ha assenyalat que la llengua de les Balears «és el català» i que la seva formació «no entrarà en debats estèrils», en relació amb la pregunta registrada per VOX que planteja substituir la denominació de català per «llengües balears» a l'Estatut d'Autonomia.

Així s'ha expressat el 'popular' aquest dijous en la roda de premsa posterior a la Junta de Portaveus, en la qual ha apuntat que el PP va votar l'Estatut i «l'ha defensat sempre», afegint que estableix que «la llengua pròpia de les Balears és el català». «D'aquí no ens mouran», ha assegurat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa 12 dies
Caldrà veure què en diu es PP estatal, que podria ser que passàs com a sa presidenta d’Extremadura amb sa temàtica de sa dona
Valoració:2menosmas
Per Mascaró de Llodrà, fa 14 dies
Benvinguts !

Però, tenim memòria, quan el líder fracassat (el dels màsters) del PP el juliol del 2021 visità Palma durant el 16è congrés del PP i amollà allò del "En Baleares no hablais catalán (?!), hablais mallorquín, menorquín, ibicenco y formenterenco", aleshores els representants sucursalistes del PP no varen dir res, varen callar.

Els xovinistes espanyols a qualcú de Canàries, de Saragossa, de Cadis... mai els hi diran que allò que parlen no és castellà o espanyol, ni els hi intentaran dividir la llengua que parlen, ni els atabalaran, ni els marejaran tota la vida amb el negacionisme devers del seu castellà o espanyol, encara menys hi haurà renegats "locals" que els imitaran com tanoques.
Aquesta tàctica tronada i fatigosa d'intentar "dividir" amb mala fe una llengua, és una singularitat del xovinisme espanyol més miserable, atrotinat, mentider i fal·laç, devers el català / valencià.

Diguem-os : Ja n'hi ha PROU !
Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente