algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
19°

El PI prioritza les eleccions municipals i autonòmiques i renuncia a Europa

Els dirigents del PI constituïren a Es Castell la primera junta local al municipi menorquí. | Javier Coll

Proposta per les Illes (PI) ha anunciat que no concorrerà a les eleccions europees del mes de juny, per a centrar tot el seu treball polític en les eleccions municipals i autonòmiques del pròxim any, segons ha informat aquesta formació en un comunicat.

El PI explica que en aquests moments es troba «de ple en procés de construcció» a nivell municipal i autonòmic. L'executiva del partit ha votat i ha adoptat la decisió «responsable i conseqüent» de no presentar-se a les europees.

Encara que el partit liderat per Jaume Font ha analitzat la possibilitat de participar en les europees amb altres partits nacionalistes, finalment no es presentarà. La direcció del PI explica que el partit està realitzant un «esforç organitzatiu molt notable», de manera especial quant a la constitució de comitès locals.

«Donada la seva vocació de partit essencialment autonomista i bolcat en la defensa dels interessos de les Illes Balears, el PI entén que, a l'hora d'establir les seves prioritats electorals, ha de prevaler el vessant autonòmic i municipal, tant quant a la gestió dels seus limitats recursos econòmics com en la labor logística dels seus militants i simpatitzants», s'indica en el comunicat.

El president del PI, Jaume Font, ha declarat que el PI és un partit que «es troba de ple en la seva constitució de juntes locals». Fins a ara han estat constituïts 17 comitès locals a Balears i l'objectiu és crear-ne més. «Encara hem de constituir altres comitès en d'altres municipis, tant de bo fossin tots; ho intentarem», manifesta Font.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni Bereguins, fa mes de 10 anys

No es tracta d'intolerància ni si s'ha mecanitzat la recollida de patates, es tracta que han de ser molt curts de vista els que no s'adonen que aquests només busquen seguir amb el cap ficat dins de la menjadora. Ha no ser, que els defensors d'aquests individus sigueu vosaltres mateixos, però no us preocupeu, que quatre rates que escriuen per aquí, no variaran el resultat de les urnes, perquè el poble fa temps que els ha descobert.

Valoració:0menosmas
Per Si PI, noPPPSOE, fa mes de 10 anys

Pels que critiquen tant al PI

Em preocupa pensar que per alguns nacionalistes la situació ideal segueixi sent majoria absoluta PP i un més marginal, pens que no són tant nacionalistes com se creuen.
A les illes el que cal és que PP-PSOE reculin i que els partits locals augmentin.

Valoració:6menosmas
Per No som en toni Bereguins, fa mes de 10 anys

Dedicat a Toni Bereguins, de mal nom molt poblé, la recollida de patates a Sa Pobla ja s´ha mecanitzat, si ho dubtes segueix les noticies del poble les properes segtmanes. La intolerancia no és bona companya de viatge per a ningú!!

Valoració:1menosmas
Per ENDAVANT EL PI!, fa mes de 10 anys

Sa dreta ultrafatxa i nacionalista forastera des PP està que li regalima sa cagarel·la de por que té an es PI.
Que tremoli l'enemic!

Valoració:10menosmas
Per Semble que a altre diari me veten aquest comentari, fa mes de 10 anys

Vull aprofitar per sol.licitar el vot a les primàries del psib per Francina Armengol, encara que després votem altres partits, però sabem que el pesib tendrà molts de vots i hem de mirar bé en mans de qui cauen aquests vots. Tots els que estam en contra de les polítiques de Bauzà hauriem de votar Armengol a les primàries, ja que s'ha deixat la pell per lluitar contra les aberracions d'aquesta dreta tan rància, mentres na Calvo i en Mesquida callaven i han optat per un silenci cómplice. Na Calvo va dir que no retiraria el til, i en Mesquida que pactaria amb el pp. La única que pot treure en Bauzà de la poltrona és n'Armengol formant un pacte de progrés. Ja sé que no té res a veure amb la notícia però veig que hi ha molta gent que pensam el mateix de les barbaritats que fa aquest gover. Amb això no vull dir que després es voti, pesib, cadescú que voti el que vulgui, però per primera vegada a les primàries d'un partit pot votar tothom que vulgui, i ja es diu que gent del pp anirà a votar Calvo o Mesquida, perquè després pactin amb pp, perquè saben que Armengol no pactarà amb el pp, i defensa amb vehemencia el català i els docents, dons els que estimam la nostra llengua, i valoram la lluita docent, independentment del partit que votem, hauriem de votar Armengol a les primàries per fer contrapés als castellanistes que aniran a votar els altres dos.

Valoració:5menosmas
Per "Castella mos roba", fa mes de 10 anys

Ës qüestió de definir-se:
Independència: Sí o No,
Dret a decidir: Sí o No.

Ja que no se presenten ës qüestió de orientar a
quins principis se ha de votar.

Valoració:4menosmas
Per Toni Bereguins, fa mes de 10 anys

Jo els i donaria un bons guivelans a cadescun i a treure patates, i almanco així ferian cualquecosa de profit.

Valoració:-8menosmas
Per Un poble, fa mes de 10 anys

Qina colla de afemagats, no basen com fero per viure de la sopa boba, i per aqui, encare anian que a lis fan bambelletas ¡Quina vergoya!

Valoració:-9menosmas
Per J, fa mes de 10 anys

Por a fer el ridícul? Encara no s'ha oblidat de les mangarrufes d'UM

Valoració:-11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente