nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
19°

Anima Naturalis reuneix més de 21.000 suports contraris al correbou de Fornalutx

1238
Els animalistes censuren el maltractament que ha de suportar l'animal. | M.À.C.

L'organització contra el maltractament animal Anima Naturalis ha reunit fins avui 21.176 signatures per a reclamar al batle del municipi de Fornalutx, Joan Albertí, l'abolició del correbou tradicional de les festes del poble, que enguany se celebra aquest divendres.

En la seva campanya de recollida de signatures, realitzada a través d'internet, Anima Naturalis explica que en «l'arribada del bou» de Fornalutx un animal és fermat per ambdues banyes i obligat a recórrer els carrers del poble.

Simbòlicament, els signants s'ofereixen a ser fermats i arrossegats en substitució del toro, que aquest any serà un animal batejat com «Professor», segons ha informat l'associació contra el maltractament als animals en un comunicat.

Els activistes d'aquesta associació varen veure com se'ls denegava en les últimes edicions del correbou el permís per a protestar a la plaça del poble. Per això, han decidit aquesta edició no convocar cap concentració contra el festeig taurí i centrar-se en la recerca de suports per a exigir la seva eradicació.

«Estem molt satisfets del suport unànime de tantes persones que amb el seu oferiment desitgen evitar que un altre toro sigui maltractat, acorralat i sacsat en les pròximes festes de Fornalutx», ha indicat el portaveu de l'agrupació antitaurina.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 10 anys

Si es bou es diu Professor, es qui hi juguen/el maltracten, qui són? sa Conselleria?

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente