lluvia ligera
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

Més per Palma reclama al Bisbat que retiri la denúncia contra les feministes

A Més per Palma consideren que les detencions emmascaren el vertader debat sobre la reforma de la llei de l'avortament. A la imatge, uns joves reben un dels primers detinguts sortint de declarar per la protesta a Sant Miquel. | M.À.C.

La coalició ecosobiranista a Palma, MÉS, ha alertat avui que les noves detencions produïdes avui generen un malestar social major del causat en l’acte de protesta produït a l’església de Sant Miquel el diumenge 9 de febrer a favor de l’avortament lliure i gratuït.

En aquest sentit la regidora a Cort Neus Truyol afirma que la denúncia que va interposar el Bisbat és totalment desproporcionada, i demana al Bisbat que la retiri. “Ara mateix s’estan destinant recursos públics per generar por i malestar social, en comptes de destinar-los a defensar i reforçar els drets i llibertats democràtics”, ha assegurat.

MÉS per Palma ha volgut alertar així mateixc del criteri policial que està provocant un degoteig constant de detencions i que genera una desviació de l’atenció social, política i mediàtica que distorsiona el debat públic.

“No podem oblidar que el debat públic és sobre la involució brutal en els drets i llibertats de les persones i en especial de les dones a través d’una imposició com és la llei de l’avortament del ministre Gallardón”, esmenta Truyol.

Des d'aquest punt de vist, els econacionalistes palmesans constaten com la mobilització social és cada vegada més present a la vida de Ciutat, motivada per les decisions dels governs, que suposen un "atac a la democràcia". Per aquest motiu creuen que “les institucions públiques han de treballar, més que mai, per garantir els drets i llibertats de la gent, i actuar contra els vertaders responsables de les retallades, la corrupció i l’estafa financera que ens ha duit al context actual”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Xisco, fa mes de 10 anys

Per Campos, no amic meu, si tú fas dois a sa seu de Més, o la seu de l'OCB diran que ets un feixiste i que tant de bo et fiquin vint anys a la presó

Valoració:-3menosmas
Per CAMPOS, fa mes de 10 anys

I si jo faig dois a dins sa vostra seu, "senyors" de Més, també ho fareu?

Valoració:-3menosmas
Per Tià, fa mes de 10 anys

Els mARRANos si que provoquen malestar social...

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente