algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
15°

L'Esquerra Independentista defensa la lluita feminista a Can Alcover

Cartell de l'acte feminista que se celebrarà a Can Alcover.

Les diverses organitzacions que conflueixen dins el moviment de l'Esquerra Independentista de Mallorca organitzen aquest dijous a les 19 hores un acte polític a Can Alcover, a Palma, per exaltar la desobediència de la lluita feminista, després que el passat dissabte se celebràs el Dia Internacional de la Dona.

L'esdeveniment consistirà en concret amb un col·loqui entre diversos sectors implicats en la defensa dels drets de la dona. Així, l'escriptora Antonina Rodrigo compartirà reflexions amb Antònia Matamalas, de l'organització Dones de Llevant, a més d'amb Catibel Lafuente, mestra i membre activa de l'Associació de Dones Cooperativistes de les Illes (Adecoop), i Aina Sureda, de l'Assemblea Antipatriarcal. També es comptarà amb la música de Txus Santana per tal d'amenitzar la vetllada.

En el manifest que feren públic en motiu del passat 8 de març i que duia per títol 'Dones lliures, feministes i desobedients per canviar-ho tot!', el jovent independentista i antipatriarcal Arran afirmava que "ara més que mai l’aliança entre dones treballadores i l’autodefensa feminista són imprescindibles".

"Com a classe i com a dones, només ens queda un camí i és seguir batallant per construir noves formes de relacions entre persones, i la igualtat i la coresponsabilitat en el món laboral, social, personal i familiar", punts que es condensen d'alguna manera en una capacitat d'elecció que veuen cabdal; la de poder "decidir lliurement si volem ser mares o no, perquè si nosaltres parim nosaltres decidim".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per mallorquín, fa mes de 10 anys

Creo que han habilitado unas gradas supletorias para que quepan todos/as/@s.

Valoració:1menosmas
Per Cabrit, fa mes de 10 anys

A Ca´n Alcover, segur?
Hi haurà puesto abastament?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente