nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
11°

MÉS acusa Cort de presentar “tard i malament” la guia de l'ordenança de renous

1270
MÉS acusa Cort de presentar “tard i malament” la guia de l'ordenança de renous de Palma. Avingudes és un dels centres neuràlgics de la Ciutat on es produeix més soroll de trànsit. | Arxiu

MÉS ha acusat l'Ajuntament de Palma de presentar “tard i malament” la guia divulgativa de l'Ordenança municipal de renous. La coalició econacionalista considera que la seva tramitació i exposició pública “dificulta la participació de la ciutadania”.

Marisol Fernández, regidora de la formació, considera que aquest fet és “inacceptable” perquè es tracta d'una normativa “molt important” per la salut de les persones i la convivència veïnal. La regidora considera que l'Ordenança “no és de fàcil comprensió i interpretació”.

Segons Fernández, el document elaborat i publicat per la Regidoria de Salut és un “nyap” perquè no aclareix, sinó que “simplifica en excés, fins a desdibuixar els principals conceptes que els ciutadans han de tenir en compte”. En aquest sentit, segons la coalició econacionalista, el document recull gràfiques que no estan detallades, amb conceptes tècnics i sigles que no s'expliquen i amb dibuixos simplistes.

Normativa de renou
“És un document molt poc pedagògic i poc elaborat per fer accessible i comprensibles conceptes importants que han de veure amb el temps, la intensitat i la projecció dels sorolls a la ciutat,” manifestà la regidora.

Segons Fernández, Cort vol evitar la participació dels ciutadans davant de l'allau de queixes rebudes durant l'estiu. Recorda, a més, que les estadístiques municipals indiquen que els mesos de juny i juliol s'han produït més de 1.500 queixes veïnals per excés de soroll i ha titllat de “insult a la participació” que Cort convoqui una reunió oberta a entitats i ciutadans amb una antelació de només cinc dies.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Indignat, fa mes de 10 anys

Trob, en qualitat de veinat d'un barri tan emblemàtic com oblidat per l'ajuntament de Palma com és Sa Llotja, que han de començar a posar ordre al desgavell que hi ha pel que fa a controlar el renou a àrees com ara el Casc Antic. Consider que exigir que es compleixin les ordenances als comerços que hi ha (restaurante principalment) no atempta en absolut el creixement de l'economia local. Tot el contrari: fomenta un turisme una mica més seleccionat, evitant que barris com el de Sa Llotja es converteixin en sucursals de "Punta Ballena" i d'altres llocs insuportables de renou. UNA CRIDA A LA REACCIÓ CAP AL NOSTRE AJUNTAMENT JA!

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente