cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
21°

Bicicletada reivindicativa per un port petit al Molinar

3709
PALMA LOCAL RECOGIDA DE FIRMAS EN EL MOLINAR FOTO NURIA RINCON | NURIA RINCON

La plataforma Salvem el Molinar i l'organització Biciutat de Mallorca apleguen esforços i desenvolupen a mitges aquest dissabte una bicicletada reivindicativa, amb l'objectiu de reclamar la necessitat de mantenir la idiosincràsia del barri palmesà, una cosa que segons el seu parer, just pot ser garantida amb el manteniment d'un port petit al Molinar.

Un dels punts destacats pels portaveus d'ambdues associacions repara en el fet que el Molinar ha de mantenir intacte el seu caràcter tradicional, justament un dels trets que amb el temps l'han constituït com un dels indrets més emblemàtics i estimats pels palmesans.

Per això, tots aquells que vulguin afegir-se al recorregut sobre dues rodes per reclamar que definitivament es descarti una macroampliació de les instal·lacions portuàries s'han de concentrar a les 11 a la plaça d'Espanya, des d'on partirà la comitiva, si les condicions meteorològiques acompanyen. Abans d'això, però, a aquest espai es plantaran taules informatives, en les quals també s'aprofitarà per seguir recollint signatures a favor d'un port petit i sostenible.

Devers les 12 del migdia es preveu que finalitzi el periple, davant la seu del Club Nàutic del Molinar, on representants dels dos moviments ciutadans llegiran un comunicat conjunt, en el qual denunciaran que el projecte no ha estat rebutjat encara pel Ministeri de Foment, que és l'administració competent per frenar definitivament l'ampliació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.