nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
20°

Antoni Serra pren la vara de la batlia de la localitat de la mà de Jaume Font

En un emotiu i multitudinari ple extraordinari i urgent celebrat a Sa Congregació

70098
En un emotiu acte, Antoni Serra fou proclamat el nou batle de sa Pobla. | J.MELIS.

M.PUIGRÒS.Sa Pobla.
A les sis de l'horabaixa d'ahir el ja exbatle de sa Pobla, Jaume Font abandonava el que fóra durant dotze anys el seu despatx a l'Ajuntament. D'aquesta manera, acabava i començava una nova etapa en la història política de sa Pobla, Jaume Font renunciava al seu càrrec en favor d'Antoni Serra «Xineta» en haver estat nomenat conseller de Medi Ambient.

El ple extraordinari i urgent fou traslladat a Sa Congregació, espai insuficient per acollir el nombrós públic que volgué acomiadar Font i alhora acompanyar Antoni Serra en la seva presa de possessió. Així mateix, nombrosos batles de localitats veïnes com Alcúdia, Búger, Muro, Campanet o Santa Margalida tampoc no es volgueren perdre l'acte i juntament amb Pere Rotger, president del Parlament, José María Rodríguez, conseller d'Interior i Josep Joan Cardona, conseller de Comerç, Indústria i Energia acompanyaren els dos protagonistes de l'horabaixa i la resta del Consistori.

Després de la lectura de la instància en què Jaume Font renunciava al seu càrrec, el públic totalment entregat a l'emoció de l'acte i a les paraules «Visca sa Pobla, jo sempre seré i em sentiré pobler» de Font, esclafí en un llarg aplaudiment. Seguidament, es nomenà el nou batle.

No hi hagué sorpreses en l'elecció, cada grup polític votà pels seus respectius representants quedant establert per majoria absoluta legal Antoni Serra Mir com a batle de sa Pobla. Minuts més tard, Font i Serra ja havien canviat de cadira i ocupà aquest darrer la presidencial de la batlia i atorgà la paraula a l'oposició.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.