algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
17°
Josep de Luis

Josep de Luis

Opinió

Antimallorquinisme tòxic

Josep de Luis

Els resultats electorals poden ser interpretats des de moltes perspectives.  L'eix esquerra-dreta.  Posant l'accent en els comportament electorals dels partits anomenats “tradicionals” respecte del concepte de “nova política”. 

Opinió

Indicadors europeus de Justícia

Josep de Luis

El passat 9 de març la Comissió Europea feu públic, a través de la Comissària de Justícia, Consumidors i Igualtat de Gènere, el quadre d'indicadors de la justícia a la UE de 2015. Aquesta és la seva tercera edició i d'entre les dades que s'hi inclouen n'hi ha de més sorprenents que altres.

Opinió

Je suis Aina Aguilutx

Josep de Luis

La llibertat d'expressió és un dels pilars sobre els quals s'aguanta tota democràcia avançada. L'exercici d'aquest dret implica, en certa manera, que els personatges públics hagin d'aguantar crítiques més o menys intel·ligents, burles més o menys enginyoses i, fins tot, algun qualificatiu que pot arribar a resultar incòmode. 

Opinió

Dia de la dona

Josep de Luis

Estic fermament en contra de celebracions com la del 8 de març, dia de la dona. Dissortadament, però, encara es fa necessària aquesta reivindicació. Entenc que quan és precís lluitar per quelcom s'evidencia la precarietat en que es troba allò que es defensa.