algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Menys meu

Fas vacances i tornes al país que ja és menys teu. No només perquè homes negres agredeixin policies blancs, una activitat desconeguda en el meu anterior país, o perquè un conseller de Presidència sobradament preparat, malgrat que no sabem per a què, assumeixi la direcció dels mitjans de comunicació públics en una maniobra els antecedents de la qual no es troben ni en Goebbels ni en Fraga, sinó perquè cada passa de les úniques fetes per aquest Govern, que ens havia de dur feina i benestar, és en el camí traçat per aquells que promogueren l'anomenada Nueva Mallorca.

Poderosos directors de mitjans que comercien amb l'odi, botifarres venguts a menys, acomplexats i beneits útils engreixats amb càrrecs públics i amb una presència social que mai no havien imaginat (ni merescut) traçaren l'itinerari que Bauzá executa amb la fermesa que relega Delgado a cridaner nin aveciat. Reduir la llengua oficial a mèrit en la funció pública és fer ostentosa manifestació del dret de conquesta (amb urnes, però conquesta) sobre un país i els seus habitants. És reconèixer públicament que el català és menys llengua i menys nostra que el castellà... que el país és menys meu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 12 anys

Què té d'especial que hòmens precisament negres agredeixin policies precisament blancs?

Valoració:1menosmas
Per Tomeu, fa mes de 12 anys

Enhorabona per aquest article.
Ja te vares acomiar d´IB3 cuant varen guanyar els "sin complejos" perque t´ho veies venir ¿s´han confirmat els teus presagis?
Força Ferran.

Valoració:11menosmas
Per total, fa mes de 12 anys

No tot el país és com Mallorca: http://directe.cat/169912

Valoració:1menosmas
Per Pere, fa mes de 12 anys

Ben retornat Ferran, necessitava tornar llegir les teves columnes, felicitacions per la d'avui.

Valoració:14menosmas
Per margalida, fa mes de 12 anys

Enhorabona per aquest article !!

Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente