14°

El Villacarlos aconsegueix l'ascens en el temps afegit

Villacarlos 4
Artà 2

L'Atlètic Villacarlos menorquí és des d'ahir capvespre nou equip de Tercera Divisió en eliminar l'Artà en el temps afegit. L'equip mallorquí, que viatjava amb el 3-2 aconseguit en el partit d'anada, veié com el Villacarlos li tancava les portes de Tercera amb tres gols aconseguits en el temps afegit. El primer, a l'acabament de la primera part; el segon, al final dels noranta minuts, quan l'Artà estava pràcticament classificat i el darrer, i al final definitiu, moments abans que el col·legiat assenyalàs el final de la pròrroga.

L'equip local féu gala de la fama d'equip físic i marcà tot el partit un ritme molt superior del que va poder aguantar el conjunt mallorquí, que en la pròrroga va quedar en mans del seus rivals.