lluvia ligera
  • Màx: 22°
  • Mín: 16°
21°

La UIB digitalitzarà la revista 'Coanegra'

A. Costa - UIB

La Universitat de les Illes Balears (UIB) s’encarregarà de digitalitzar i catalogar els 24 números que la revista Coanegra va publicar entre setembre de 1981 i octubre de 1985. Els exemplars d’aquesta publicació d’àmbit local de Santa Maria del Camí també seran catalogats pel Servei de Documentació i Arxiu de la UIB, i s’incorporaran a una col·lecció digital creada a tal efecte que formarà part de la Biblioteca Digital de les Illes Balears, per a facilitar-ne la consulta en accés obert al públic en general.

El conveni de col·laboració que farà possible la preservació digital de la revista Coanegra l’han signat aquest dijous, 22 de juny, a Son Lledó, el vicerector d’Investigació i Política Universitària, Víctor Homar, i la secretària de l’Associació Coanegra, Maria Antònia Ferrer. També hi ha estat presents el director del Servei de Documentació i Arxiu, Joan Espina, i el responsable de Digitalització i Preservació Digital, Eduard del Valle.

A l’actualitat, a la Biblioteca Digital de les Illes Balears ja es poden consultar els números publicats per la revista Coanegra entre 1986 i 1991, i entre 2008 i 2009, que estan inclosos en la col·lecció corresponent a l’Associació de Premsa Forana de Mallorca, a la qual pertany la revista Coanegra.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.