cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

L'Acampada per Palestina a la UIB organitza una setmana plena d'activitats i una concentració davant el Rectorat

L'Acampada per Palestina a la Universitat de les Illes Balears (UIB) ha organitzat diverses activitats per a aquesta setmana -del 20 al 24 de maig- al Campus. A més, han anunciat que dimecres, 22 de maig, a les 14.30 hores es farà una concentració davant el Rectorat per a llegir el manifest de l'Acampada i exigir «una universitat antisionista que s'oposi activament al genocidi palestí».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Perque se sàpiga, fa 2 mesos
Als Estats Units, s'estàn investigant els possibles lligams, entre els grups anti- Israel i pro- Palestina, amb certs governs i grups estrangers.
I tot apunta a una possible connexió, entre alguns d'aquests grups d'estudiants, partidaris de l'aniquilació d'Israel, amb el govern xinès, així com amb grups armats que operen a Palestina. I segurament els propers dies, se sabràn els noms de més organitzadors i benefactors d'aquesta moguda tan rara.
Jo no dubto de la innocència, de la gent que se manifesta per aquí. Però és bo que sàpiguem tots, quins son els que mouen els fils. Almenys per estar informats.
Valoració:-2menosmas
Per Catalunya insular, fa 2 mesos
Tothom tranquil, la condemna de les associacions islàmiques del nostre país contra l'atemptat a l'Afganistan d'Estat islàmic, que va matar a tres "cristians infidels" catalans (entre altres nacionalitats), és a punt d'arribar.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente