cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
18°

Francisca Rebassa es converteix en Miss Balears en una gala que gaudí d'un nombrós públic

Unes vint models optaven a endur-se el títol

Balears ja té una nova miss. El seu nom és Francisca Rebassa i va ser escollida diumenge a la gala 2007 celebrada a Es Fogueró per representar les Illes en el certamen de Miss Espanya, que es durà a terme l'any que ve. La gala va començar amb una animada desfilada, en la qual 20 candidates ballaren sobre l'escenari acompanyades pel nou Míster Balears i altres al·lots que competiren pel títol unes setmanes enrere. La vetlada, que va ser amenitzada per diferents actuacions, continuà amb la desfilada de les joves en roba esport, i seguidament lluïren els seus espectaculars cossos en banyador.

Com a colofó, les models pogueren dur vestits de nit dissenyats pel conegut modista mallorquí Julian Alemany. De les 20 candidates, el jurat, format entre altres per l'actual Miss Espanya, Natalia Zabala, o qui fou Miss Europa el 1962, Maruja García Nicolau, seleccionà sis finalistes. D'aquestes, tan sols una, rancisca Rebassa, ha pogut complir el somni de convertir-se en Miss Balears. Moments després d'haver estat proclamada la dona més guapa de les Illes, Rebassa assegurava no haver «assimilat» la notícia, malgrat que subratllà que en el certamen havia fet «denou noves amigues».

Segons digué, es presentà gràcies a una amiga seva i assegura aspirar al títol de Miss Espanya. La seva amiga i el seu al·lot, digué, van ser els que més de prop seguiren el procés del certamen i també els que més l'animaren. Amb vista al futur, Rebassa voldria dedicar-se al món de les passarel·les, però no defuig la seva feina d'administrativa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.