algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
16°

Algaida demana al Govern que els sous dels mestres en vaga siguin per l'escola

2095
Els socialistes Maria Antònia Mulet i el batle Francesc Miralles fa estona que reclamen a Educació una millora dels recursos de l'escola.

El ple de l'Ajuntament d'Algaida ha aprovat una moció en la qual reclama al Govern que els sous descomptats  amb motiu de la vaga d'educació als mestres del col·legi públic Pare Bartomeu Pou es destinin al manteniment i adquisició de recursos i materials per al centre escolar.

El ple algaidí justificà la petició precisament en la manca de materials i recursos del col·legi i al fet que hi ha hagut “un nombre important de mestres del CEIP Pare Bartomeu Pou que han donat suport a la vaga d'educació” i que “hauran deixat de percebre importants quanties econòmiques en el seu sou”.

En l'acord del ple, que fou aprovat amb els vots a favor dels 7 regidors de l'equip de govern socialista i dels 2 del PSM, i amb l'abstenció de 3 regidors del PP, es justifica aquesta petició en què “ja s'ha iniciat el curs escolar i la Conselleria d'Educació no ha atès les demandes de material realitzades per la direcció del centre, l'AMPA del CEIP Pare Bartomeu Pou i de l'Ajuntament d'Algaida” i recorda que aquestes demandes s'han fet “en diverses ocasions i no hem obtingut resposta”.

El batle d'Algaida, Francesc Miralles, lamenta que la Conselleria d'Educació “ni ens contesta les cartes que li enviam”, la qual cosa és interpretada com una mostra de deslleialtat institucional i un "menyspreu continuu" cap a l'Ajuntament i els ciutadans.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Aquí, en català!, fa mes de 10 anys

Que no ens imposin el bilingüisme també en aquest fòrum: deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en la llengua cooficial distinta del català o LEPE (Lengua Española Propia de España i del mundo mundial...). I si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí l'idioma foraster no és útil ni necessari.

Valoració:1menosmas
Per mallorquí, fa mes de 10 anys

Se sobreentiende que los "docentes" van a hacer lo mismo con su "caixa de resistència"

Valoració:0menosmas
Per jrbs, fa mes de 10 anys

Enhorabuena!!! Creo que es la más lógica y justa de todas las propuestas desde que se inició el conflicto con el dichoso TIL...espero que se tenga en cuenta y que se aplique!!
Molt bé!!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente