algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 13°
12°

Cort rebrà 60.000 signatures contra la tauromàquia

Les entitats animalistes entregaran un total de 60.000 signatures a Cort per demanar que Palma sigui declarada ciutat antitaurina.

Anima Naturalis i CAS entregaran aquest dilluns a l'Ajuntament de Palma 60.000 signatures en contra de la tauromàquia. La iniciativa, emmarcada en la campanya 'Mallorca Sense Sang', vol que Ciutat sigui declarada municipi antitaurí.

L'entrega de les signatures, que es realitzarà a les 11:300 hores, serà oficial i comptarà amb una representació de regidors del PSIB i MÉS, que s'han sumat a la campanya. De fet, els regidors de l'oposició presentaran la moció per abolir la tauromàquia durant el pròxim ple.

Allau antitaurina
Un total de 13 municipis de Mallorca ja s'han declarat en contra de la tauromàquia. Guillermo Amengual, coordinador de la campanya Mallorca Sense Sang, ha assegurat que es mostra optimista i satisfet, ja que “la campanya ha avançat de manera imparable i aquesta és una passa més en el nostre objectiu perquè Mallorca es declari antitaurina en la seva totalitat”. “Sens dubte ho aconseguirem”, ha afegit.

La proposta presentada per Anima Naturalis inclou que se suprimeixi la declaració de Bé d'Interès Cultural i Turístic per a les curses de braus. També es reclama que es canvi la llei autonòmica de protecció animal per tal de prohibir la tauromàquia en totes les seves formes i qualsevol espectacle que “produeixi patiment a un animal”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pere T. P., fa mes de 9 anys

Estic d'acord amb en "tres per cent" ni m'agraden els bous ni cap festa on l'animal ho passi puta, i també hi ha coses que me fan oi i m'he d'aguantar com la de que la majoria de iniciatives, escrits i manifests quasi sempre estiguin escrits en idioma no mallorquí, tan costa? me pareix una monada aquesta allau antitaurina però si xerram de Ciutat i de Mallorca, que ho diguin en l'idioma de les Balears, així ja estarà tot al complet.

Valoració:14menosmas
Per Prou ja!, fa mes de 9 anys

Enhorabona a tots el qui han firmat, una societat que progressa i vol respectar als animals.
Els bous estan descriminats per llei.

Valoració:3menosmas
Per tres per cent, fa mes de 9 anys

Pues a mi los toros no me gustan, tampoco las fiestas con toros que se hacen en Cataluña y en otros lugares de España. Pero otras muchas cosas me dan asco y me tengo que aguantar.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente