algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
14°

Anima Naturalis continua la campanya 'Mallorca sense sang'

5940
Els activistes d'Anima Naturalis van mostrar una targeta vermella en contra de la tauromàquia. | Anima Naturalis

Anima Naturalis continua endavant amb la campanya antitaurina 'Mallorca sense sang'. En la darrera la setmana, l'entitat ha recollit més de 400 signatures i ha repartit fullets informatius en contra de l'espectacle de la tauromàquia. Dijous, a més, realitzaren una performança a la Plaça d'Espanya de Palma en la qual van mostrar una “targeta vermella” al maltractament animal.

Guillermo Amengual, portaveu de l'entitat i coordinador de la campanya, ha assegurat que “cada cop és més la gent que vol que aquesta lacra (la tauromàquia) desaparegui de Mallorca”. “No volem que es continuïn malgastant milions d'euros de l'erari púbic en finançar la tortura”, ha afirmat.

Amengual, a més, ha reiterat que els animals, en aquest cas els toros, “han de ser respectats en el seu dret a la vida i no ser torturats i assassinats impunement, pel gaudi d'una minoria taurina”. “Sempre donarem veu a la majoria de ciutadans que els polítics no han volgut representar i que són contraris a la tauromàquia. Lluitarem per la seva abolició d'una vegada per totes”, ha afegit.

Lluita antitaurina
Anima Naturalis ha assegurat que la campanya 'Mallorca sense sang' continua sumant suports. Així, a banda de les signatures, també ha rebut l'oferta de col·laboració de diferents empreses. Ara bé, el més significatiu és que tres municipis illencs s'han declarat antitaurins gràcies a la campanya: Artà, Sencelles i Santa Maria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.