algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
14°

L'oposició a Cort proposa declarar Palma ciutat antitaurina i amiga dels animals

Concentració davant Cort per reclamar que Ciutat condemni els espectacles taurins. | Més per Palma

Els grups a l’oposició a Cort han registrat una proposta perquè sigui debatuda en el ple de la setmana vinent amb l’objectiu d’aprovar la declaració de Palma ciutat antitaurina i municipi amic dels animals, una proposta en nom d’AnimaNaturalis i CAS Internacional integrants de la campanya Mallorca Sense Sang.

PSIB-PSOE i MÉS per Palma han acordat aquesta posició comuna que cerca denunciar tot tipus de maltractament animal, i en especial les corregudes de bous, per ser una "involució social".

“No volem espectacles que omplen de vergonya i indignació a la majoria de la nostra societat”, afirma la regidora de MÉS Neus Truyol.

Per la seva part, la regidora del PSIB Begoña Sánchez alerta que molts estats europeus i municipis de Mallorca ja han renunciat a aquests espectacles. “Donam suport als valors majoritaris de la societat que avança contra el maltractament animal i la tortura”, apunta Sánchez.

El febrer de 2013, Més ja presentà una moció per declarar Palma antitaurina, que fou denegada amb els vots del Partit Popular.

Tot just aquest dilluns, Manacor es declarà ciutat antitaurina, i fa pocs dies ho feren també Lloseta i Porreres, amb la qual cosa són ja tretze els municipis mallorquins que no accepten la tortura animal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per campanet, fa mes de 9 anys

A forasters i gonelles els agrada torturar i matar animals. De fet són un subproducte paràsit del feixisme més ranci i corromput. És lo més natural per a ells, i no poden ni saben aspirar a res més. Estan sentenciats pel passat.

Valoració:1menosmas
Per Aloma, fa mes de 9 anys

Torturar animals és propi de gent incivilitzada i bàrbara. Sigui on sigui.

Valoració:1menosmas
Per anticatalufet, fa mes de 9 anys

jilipolleces catalufoides

Valoració:-1menosmas
Per boucontent, fa mes de 9 anys

Enhorabona als qui han promogut aquesta iniciativa. Respectar els animals ens fa més humans.

Valoració:2menosmas
Per Excalibur, fa mes de 9 anys

A catalunya lis peguen foc a ses banyes, es putes cabrons...

Valoració:0menosmas
Per SRS, fa mes de 9 anys

ES LO MILLOR, POSAR UN POT DE SENTIT COMU. ELS TOREROS SON ASESINS.

Valoració:1menosmas
Per Gallet, fa mes de 9 anys

Au idò d'una vegada serem gent civilitzada i que respecte als animals, no com a Alcúdia que tots els Batles torturadors han deixat morir centenarws de bèsties innocents.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente