algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
17°

«Que el Molinar no esdevengui un nou Can Pere Antoni»

6100

Les entitats i els voluntaris que participen en la campanya 'Al Molinar port petit' lluiten perquè la història no es repeteixi. Volen que els seus fills i nets puguin gaudir de l'entorn tal com és i tal com ha estat sempre.

“És molt senzill. La història ja ens ha mostrat l'exemple del primer Molinar, allò que és actualment la zona de Can Pere Antoni. Allà on hi havia un barri mariner va ser esborrat del mapa i en el seu lloc s'hi construïren habitatges de luxe. No permetrem que això ens torni a passar amb l'únic Molinar que ens queda”.

Així s'expressaren els portaveus de la plataforma, que persegueixen l'objectiu d'assegurar un barri per a tots. “No volem que el Molinar es converteixi en una zona exclusiva on no hagi cabuda per als veïns de tota la vida”, afirmen.

Aquesta passada setmana, efectius d''Al Molinar port petit' realitzaren una reunió de treball amb representants d'Esquerra Unida, els quals traslladaren el seu total suport al moviment ciutadà, i es comprometeren a dur a terme iniciatives en el sentit de la reivindicació.

Ara, els defensors del port sostenible només estan a l'espera que els respongui el grup municipal del Partit Popular, i s'hauran reunit amb la totalitat dels principals grups polítics de Ciutat, incloent-hi el batle Mateo Isern.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Miquel, fa mes de 9 anys

Al Molinar port petit.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente