algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 17°
24°

Sumar organitza a Palma un taller de mobilització ciutadana de cara a les eleccions europees

Fabio Cortese, responsable de mobilització estatal de Sumar, ha estat l'encarregat d'impartir el taller. | Foto: Sumar

Els militants de Sumar han participat aquest dissabte en un taller de «mobilització» centrat en la campanya de les eleccions europees, que se celebraran el pròxim 9 de juny, «un esdeveniment electoral clau per a frenar l'avanç de l'extrema dreta i aconseguir una Europa més progressista, feminista i verda».

El taller, que s'ha celebrat en el centre cívic Flassaders a Palma a les 11.00 hores, ha estat impartit per Fabio Cortese, responsable de mobilització estatal de Sumar. Segons ha explicat la formació, «els i les militants han pogut conèixer com afrontar la campanya dels pròxims comicis i quins són els pròxims passos a seguir, a més de resoldre els seus dubtes i inquietuds quant al repte de triomfar en aquestes eleccions».

Tal com ha informat dBalears, Sumar va organitzar divendres a Calvià una trobada amb la militància «per a unir forces i organitzar-se de cara als comicis europeus». En la trobada, on es va reflexionar i va debatre sobre els principals reptes que afronta la societat a Europa, va participar la presidenta de Kellys Unión Baleares, Sara de la Mar García. Sumar també ha format part de manifestacions com la del Dia del Treballador, que es va celebrar el passat 1 de maig.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa 11 dies
Pues, según el resultado en Cataluña, supongo que no le pagarán un duro al ponente de semejante esperpento.
Valoració:0menosmas
Per bostezo, fa 12 dies
Veo a nueve sentados, con una mala gana y un aburrimiento que tira de espaldas.
Deduzco que la dueña del "taller" es la del vestido verde.
Bostezo total.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente