cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

MÉS Unides denuncia l'equip de Govern per «deixar sense doblers» l'Ajuntament de Sencelles

Joan Miquel Chacón, portaveu de MÉS Unides per Sencelles. | Foto: MÉS Unides

MÉS Unides per Sencelles ha denunciat aquest dissabte l'equip de Govern per «deixar sense liquiditat» l'Ajuntament i «haver de demanar un crèdit de 600.000 euros per pagar les nòmines i factures del dia a dia».

Al ple ordinari del mes de maig, el portaveu de la formació, Joan Miquel Chacón, va denunciar «la mala gestió i planificació dels recursos econòmics de l'Ajuntament». L'equip de Govern municipal va aprovar divendres la contractació d'un crèdit de 600.000 euros amb uns interessos que apugen a la quantitat de 18.000 euros. «Davant la nul·la capacitat de feina de la regidora d'Hisenda que rep un sou de 23.000 euros anuals i la nul·la supervisió i interès per part de la batlia, hem sol·licitat que la canviïn d'àrea», ha explicat Chacón.

El regidor republicà ha manifestat que «la nefasta elaboració dels Pressuposts municipals per part de l'equip de Govern i la seva manca de previsió i dedicació de la regidora d'Hisenda, ha provocat un fet molt greu en l'àmbit econòmic». «Que el Consistori es quedi sense doblers per pagar les següents despeses és un context que no havíem tornat a veure des de la crisi econòmica del 2008, quan els deutes deixats pel PP se sumaren als de la crisi», ha assegurat.

El regidor independentista ha manifestat que «el nivell d'irresponsabilitat de l'equip de Govern és reiterat, i demostra una deixadesa i manca de dedicació que no es mereixen les famílies del poble, com tampoc es mereixen el perjudici d'haver d'abonar el cost dels interessos que apugen a 18.000 euros per aquesta mala gestió».

Chacón ha afirmat que «manifestam que els membres d'un equip de Govern que reben uns 150.000 euros cada any en concepte de sou i dietes, haurien d'assumir la despesa d'aquests 18.000 euros, a més de retirar-se els esmentats sous fins que la situació torni a la normalitat, i no fer recaure els pagaments dels interessos sobre els sencellers i sencelleres».

Per finalitzar, el regidor progressista ha volgut remarcar que «el més sensat és que la regidora d'Hisenda faci un pas al costat i deixi a una altra persona amb més capacitat de feina i dedicació al capdavant, i també a l'equip de Govern, perquè no pot defugir de les seves responsabilitats. L'Ajuntament ha de funcionar com un tot i no com sis Regnes de Taifes; l'únic responsable d'aquesta descoordinació és el batle».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.