muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
21°

L'OCB recrimina l'eliminació del requisit de català per als conductors de l'EMT i recorda la Diada per la Llengua

L'Obra Cultural Balear (OCB) ha recriminat l'Ajuntament de Palma el fet d'eliminar el requisit de català als conductors de l'EMT. Des de l'associació assenyalen que «aquest no és el camí».

A més, a través de les seves xarxes socials, l'OCB demana la rectificació a Cort i recorda que aquesta mateixa setmana «desenes de milers de persones els ho reclamaren. Sí, a la llengua!», fent referència a la històrica Diada per la llengua del passat diumenge 5 de maig.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per ,,,,,,,,,, fa 8 dies
Claro que si,guapi: " No me toquesque me tiznas dijo la paella al cazo" Si has de sortir enmascarat és d´una paellla.Tens la cara molt dura,acuses de sectarisme,ignorància cata....ect. a qui defensem la nostre llengua i cultura quan tu ets tot això i més defensant el castellà.
Valoració:3menosmas
Per Catalunya insular, fa 8 dies
A Claro que sí, guapi:

No cal que t'esforcis a dir cap mentida més. No parles català (ni esperanto) ni quan et tanques al lavabo.
Valoració:5menosmas
Per jbm, fa 9 dies
Van contra els xofers d'aquí (d'aquí per neixement, d'aquí perque hi han anat a escola, d'aquí perque s'hi han volgut fer), i a favor dels qui no es volen integrar .... són antimallorquins aquests que comanden a s'ajuntament de Palma.
Valoració:10menosmas
Per jbm, fa 9 dies
Quan a un territori hi h una llengua de més obligatori coneixement que no la llengua pròpia dels indígenes d'aquell territori, senyal que els indígenes de l'esmentat territori pateix un tracte colonialista.
Descolonitzem-nos.
Valoració:8menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa 9 dies
@ni llegir-los

😂😂😂😂
O sea.
Votarme en positivo si tengo negativos para quedarme a cero.
Es que te tienes que reír.
Vas al instituto?.
No cambiéis nunca, por favor.
Valoració:-10menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa 9 dies
@Catalunya insular

Sólo me faltaría tener que explicarte a ti cuándo y con quién hablo catalán o esperanto.
Lo que tú digas.
Un placer.
Descansa.
Valoració:-8menosmas
Per Catalunya insular, fa 9 dies
A Claro que sí, guapi:

Dius que uses el català quan et rota. Ostres, ja em diràs quan i a on!? Seria fantàstic que algun dia et rotés d'escriure alguna cosa en català en un diari redactat en aquesta llengua! Deus fer com els conductors espanyolistes dels autobusos, parlen català quan els rota i això no deu passar sovint per no dir gairebé mai.
Ja pots dir el que et sembli, però no pots amagar ni disfressar que ets un enemic de la llengua i cultura catalanes. Penses i actues com un bon colonialista espanyol que ets. No en tens prou de ser estranger, a més a més et comportes i actues com un imperialista i supremacista "guapi", molt "guapi", això sí!
P.s. Quin intel·lectual et va assessorar per a triar el teu nom de guerra?
Valoració:6menosmas
Per ni llegir-los, fa 9 dies
Com a trolls, només pretenen imposar-nos l'espanyol en aquest diari. Per tant, la meva proposta és: mentre hi continuïn escrivint en foraster, no llegir-los ni respondre'ls ni puntuar-los de cap manera. Amb l'excepció, quant a la valoració del comentari, que si veim que qualcú els ha posat un o més negatius, puntuar-los en verd; i, si ja té un o més positius puntuar-los en vermell; es tracta de deixar-los a zero o com més a prop del zero millor.
Valoració:5menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa 9 dies
@Catalunya insular

Sabes lo que pasa?.
Uno no va en contra o a favor de una lengua.
Una lengua se usa, o no.
Y punto.
Uso el catalán cuando me rota, al igual que el castellano.
Y nadie, y menos institucionalmente, me va a obligar a usar una lengua u otra en función de intereses políticos o espurios.
Utilizar una lengua como pilar fundamental de una sociedad o piedra angular de un modo de vida exclusivista y diferencial, es ignorancia provinciana.

Paletismo, básicamente.

Sigue en tus mundos de Yupi, que hay que tener hobbies.


Valoració:-9menosmas
Per Catalunya insular, fa 10 dies
A Claro que sí, guapi:

No estàs en contra del català, afirmes. És una gran notícia.
El dia que vagis a favor, però, ja ens avisaràs. Pot ser que aquell dia ens ho escriuràs en la llengua secular, històrica, pròpia i constitutiva de la terra que "trepitges" (mai tan ben dit!).
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente