algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El claustre del CEIP Ses Planes mostra el seu descontent contra la LOMLOE

El claustre del Col·legi Ses Planes de Sant Josep de sa Talaia ha emès un manifest contra la nova llei educativa i les implicacions que suposa dins el currículum i els requeriments avaluatius que implica. Així, un altre centre d'ensenyament públic de les Balears s'afegeix a les mostres públiques de rebuig vers la LOMLOE, com va fer dimecres passat l'IES Madina Mayurqa, o l'IES Ramon Llull fa uns mesos.

El claustre titla d'«unidireccional, precipitat, no consensuat i contradictori» el procés d'implementació de les disposicions que preveu la nova llei. Critiquen que els encarregats d'aplicar la normativa, els professionals de l'educació, han estat exclosos del seu procés d'aprovació, alhora que han patit una falta d'informació formació que impedeix aplicar adequadament les novetats del sistema educatiu. Això suposa, argumenten, una gran inseguretat.

Critiquen, a més, que s'han vist forçats a implementar el nou model de forma brusca, ja que s'aprovaren les reformes en ple agost, just un mes abans de l'inici del nou curs. També mostren la seva disconformitat amb les incongruències del sistema d'avaluació, que ha aprovat per Decret la Conselleria d'Educació i que contradiu, segons afirmen, l'esperit de la llei en què es basa.

Conclouen el manifest instant la Conselleria a prendre mesures correctives, a fi que es dilatin en el temps els terminis d'implementació de la nova llei, s'esmenin les contradiccions que du implícites i d'informi adequadament el personal docent i les famílies de tots els canvis que es facin. Exigeixen, també, una baixada de les ràtios dins les aules, una reducció de les hores lectives i un augment de l'equip docent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xisca, fa dervers d'un any
L'altre dia vaig llegir les notes d'uns alumnes de 3r. i vaig al.lucinar. Realment hi ha pares que ho han pogut entendre, però la majoria...FLIPEN!! Senyors. F L I P E N. Ni p... idea del que vol dir la mestra en qüestió. Els i les mestres s´haurien de rebel.lar seriosament. Els pares tenen DRET a estar ben informats de com segueixen el curs els seus fills, i NO ENTENEN RES!
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente