cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
21°

L'IES Madina Mayurqa expressa el seu rebuig a la LOMLOE

El professorat de l'Institut d'Educació Secundària Madina Mauyrqa, de Palma, han celebrat dia 7 de desembre una concertració davant les portes del centre educatiu expressant el seu rebuig a la nova llei educativa estatal. La fotografia, en què els professors exhibeixen cartells i llueixen, qualcuns d'ells, camisetes verdes de la Plataforma Crida, ha transcendit per les xarxes socials.

Així, l'equip docent d'aquest centre se suma a la crítica generalitzada, per part de la comunitat educativa illenca, a una reforma educativa que creuen perjudicial. Exigeixen que es doni «més rellevància als sabers 'bàsics'», en contraposició al currículum innovador que la nova redacció de la Llei Orgànica d'Educació estableix i que des del centre titllen d'«experiment».

Critiquen també el sistema d'avaluació que la reforma educativa proposa, ja que el consideren «incoherent i confús», i critiquen la discrepància de currículums de què s'avaluaran a les Proves de Batxillerat d'Accés a la Universitat del 2024 l'alumnat que actualment en cursa el primer curs. També reivindiquen una davallada de la ràtio d'alumnes per aula.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.