cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 13°
12°

La testimoni del cas Cursach revela que Rodríguez es gastava més de 20.000 euros diaris en prostitució

La testimoni del cas Cursach revela que Rodríguez es gastava 20.000 euros diaris en prostitució.

La testimoni protegida que vincula el diputat del PP Álvaro Gijón i l'expresident del PP de Palma José María Rodríguez en festes amb prostitució i drogues (en el marc del cas Cursach) ha ratificat aquest divendres totes les seves acusacions durant un interrogatori en els Jutjats de l'avinguda d'Alemanya. Durant més de tres hores la testimoni ha respost a les preguntes del fiscal i fins i tot ha aportat nous detalls sobre els fets.

Entre altres acusacions, la dona assegura que Gijón i Rodríguez, així com diversos policies locals, acudien a festes amb cocaïna i prostitutes, i que diversos excomandaments de la Policia Local acceptaven sobres amb diners d'empresaris.

Fonts de la investigació consideren que la declaració de la testimoni ha estat «contundent» i «demolidora». Els investigadors donen total credibilitat a les declaracions d'aquesta dona pel fet d'haver presenciat en primera persona alguns dels fets que denuncia i per la quantitat de detalls que inclou en la seva narració.

Rodríguez es gastava més de 20.000 euros diaris en prostitució

Durant l'interrogatori la testimoni no només ha corroborat les seves denúncies davant el jutge sinó que també ha aportat noves dades, com que l'expresident del PP José María Rodríguez arribava a acumular més de 20.000 euros diaris en els serveis de prostitució pagats per l'empresari Bartolomé Cursach. Aquestes mateixes fonts han indicat que la testimoni amb prou feines ha dubtat en les seves respostes (malgrat perllongar-se l'interrogatori durant al voltant de set hores) i consideren sobradament justificat, per raons de seguretat i intimitat, que no vulgui facilitar els noms de les prostitutes que es van veure involucrades en aquestes festes.

A més destaquen que ha pogut reconèixer «perfectament» els investigats fins i tot quan li han presentat un conjunt de fotografies fotocopiades en blanc i negre i de petita grandària. La testimoni ha identificat els imputats aportant noms i fins i tot
llinatges.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per joan, fa mes de 6 anys

¡¡¡¡ PERSUNCION DE INOCENCIA¡¡¡¡¡ a mucha gente se le olvida.....y hace mucho daño.

Valoració:-5menosmas
Per "Castella mos roba", fa mes de 6 anys

Ès molt mal de creure que la casta de homos com en Cursach pagàs 20.000 euros.

En Cursach ès un "homo economicus" i ès molt difícil sostreure-li un cèntim.

Referent a en Rodriguez que dissipàs o tudàs 20.000 euros.

Valoració:-2menosmas
Per Que vagi a urgències, fa mes de 6 anys

Tanta necessitat evidencia que està malalt.
Li pesa més el de baix que el de dalt

Valoració:8menosmas
Per Quinavergonya, fa mes de 6 anys

Pero això no és res. Encara diran que "és molt matxote" i es quedaran tan amples.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente