nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Feministes, «Una victòria amb regust amarg»

La defensa de les cinc activistes condemnades a un any de presó per fer una protesta, el 9 de febrer de 2014, a l'església de sant Miquel de Palma amb proclames a favor de l'avortament, estudia recórrer la sentència davant el Tribunal Suprem.

El lletrat que representa les persones encausades, Josep de Luis, ha asseverat que hi ha motius «més que suficients» perquè les persones que representa hagin estat absoltes (una sisena acusada sí ho ha estat en considerar-se acreditat que no va participar en la protesta).

Després de considerar que la sentència no pot qualificar-se «d'èxit», l'advocat ha subratllat que el fet que inicialment el Bisbat de Mallorca, personat com a acusació particular, sol·licitàs quatre anys de presó per als inculpats, posteriorment un any i mig i ara hagin estat condemnats a un, cosa que fa que no hagin d'ingressar a presó, pot considerar-se una «victòria amb regust amarg».

En concret, el tribunal de la Secció Segona ha considerat les feministes responsables d'un delicte contra la llibertat religiosa. Durant la seva declaració en el judici celebrat a finals de setembre, les acusades varen explicar davant el tribunal que no sabien que s'estava celebrant cap acte religiós a l'edifici i que «en cap cas» volien lesionar el dret a la llibertat de culte de cap dels allà presents.



Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per arruix, fa mes de 7 anys

Y la mamá de una de ellas estaba orgullosa de las andanzas de su hijita. Ahora tendréis antecedentes penales.

Habéis salido muy bien paradas.

Valoració:0menosmas
Per Salvador, fa mes de 7 anys

Eso de la "victoria con regusto amargo" no la veo por ningún lado. En fin, dura lex sed lex. Ya está bien de hacerles publicidad.

Valoració:1menosmas
Per Ensenyat, fa mes de 7 anys

La tendència de les ideologies a convertir-se en fanatismes és un fenomen ben conegut, manipulació de la realitat, intolerància i incapacitat per al diàleg, consideració de qui dissenteix com un enemic a aniquilar, exagerat afany d'imposar la pròpia ideologia, costi el que costi.

Valoració:2menosmas
Per Tià, fa mes de 7 anys

O sia, Ufff, que feminisme sí però masclisme no..

A tu també t'han sanat.

Valoració:0menosmas
Per Emigrante, fa mes de 7 anys

Oh... "uno de los nuestros"

Valoració:0menosmas
Per yuan, fa mes de 7 anys

Un dels nostros? Jajajaa los pancas son todos proabortofeministasprogresistas...superguays.

Valoració:-1menosmas
Per Uffff!, fa mes de 7 anys

Aquest comentari demostra molt de masclisme i també un poc de violència, malgrat omés sigui verbal. I fa més mal quan el fa un dels nostros, com ara.
Quina pena!

Valoració:-4menosmas
Per Tià, fa mes de 7 anys


Covardes, elles,

No sabien que s'hi celebrava un acte religiós. Es devien pensar que era un sopar de matances.

Esper que s'escalivin i que no els quedin pus ganes de fer les someres allà on no tenen cap feina.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente