nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
20°

Els jardins de la possessió de Son Tugores no podran ser urbanitzats

Els vots de PP i PSM permeten aprovar-ne la requalificació

Els jardins de la possessió de Son Tugores ja no podran ser urbanitzats després que el ple del consistori alaroner acordà requalificar-los com a espai lliure públic. La proposta, presentada per segona vegada per la Plataforma cívica Son Tugores, parc públic, va sortir endavant gràcies als vots favorables dels quatre regidors del Partit Popular i dels dos del PSM, a l'oposició municipal. L'equip de govern socialista, que està en minoria, hi votà en contra.

L'acord pres determina, a part de la requalificació de la finca, que es deixarà ja per a la propera legislatura, la decisió sobre el destí final que s'ha de donar a aquesta finca de propietat municipal.

Tot i això, l'Ajuntament s'ha compromès a invertir una quantitat aproximada d'un milió de pessetes per dur a terme una completa neteja dels terrenys, així com començar l'agençament de les marjades i la repoblació arbòria de la zona.

Aquests termes varen ser imposats pel Partit Popular ja en el ple anterior com a condició per donar el seu suport a la proposta. En aquella ocasió els regidors del PSM no hi vingueren a bé.

D'aquesta manera l'Ajuntament ara haurà de fer una modificació de la planificació urbanística del municipi per eliminar l'ús residencial que pesava sobre aquests terrenys.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.