algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Jorge Campos i Vox han defensat reiteradament l'eliminació dels aforaments pels diputats... hi renunciarà ara?

El líder de la sucursal de Vox a les Balears, Jorge Campos, va ser denunciat, per una dona, per un presumpte delicte relacionat amb la violència masclista. Va haver de declarar al jutjat de violència de gènere d'Inca.

La denunciant demanava una ordre d'allunyament, que la jutge no va tenir en compte, a causa de la condició d'aforat del líder de Vox. Per tant, es pot afirmar que si avui Campos no té mesures cautelars en la seva contra és pel privilegi de ser 'aforat'.

Idò bé, tant Campos com Vox s'han pronunciat reiteradament en contra dels aforaments dels diputats.

Jorge Campos ha fet declaracions als mitjans i el 6 de desembre de 2018 va publicar un article a 'Mallorca Diario' titulat 'El constitucionalismo de Actua/Vox' on exposava els principals eixos de la formació d'ultradreta. En aquell article, Campos afirmava: «des d'Actua/Vox' consideram primordial iniciar un procés de devolució de competències a l'Estat, començant, de manera urgent per Educació i Sanitat. Aquestes propostes, igual que eradicar els aforaments, o el mateix Senat».

De la seva banda, el diputat de Vox al Congrés espanyol, Emilio del Valle, va defensat en el Ple del Congrés l'eliminació dels aforaments dels diputats, «de manera que deixin d'ostentar aquest privilegi que, segons el parer de Vox, converteix els espanyols en desiguals davant la llei». El responsable de Vox afegí que «els ciutadans estan farts del seu consens progre, dels seus tripijocs i de la seva corrupció».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per marbosch, fa mes de 3 anys

Un fet constatat, i n'hi ha molts exemples al llarg de la història, és que el feixisme sempre s'ha caracteritzat per "prtedicar" que eliminaria privilegis del poder, però una vegada assoleixen el poder, sigui pacíficament o violentament, la majoria de les vegades, el primer que fan és precisament el contrari, augmentar els privilegis del poder. En tenim un molt bon exemple en la llei de la suposada "amnistia" del 78, emprada per aquest règim perquè CAP torturador, assassí i/o lladre de caise feixista pugui ser jutjat, com sí ha passat a la resta de democràcies del món.
No hi doneu voltes, ell seguirà el mateix patró i cercarà tots els artilugis possibles per, com a mínim, allargar aquest, o qualsevol altra, comparaxença davant la justícia.

Valoració:6menosmas
Per etc etc, fa mes de 3 anys

eixa personeta és un impresentable. Ni una paraula més.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente