algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

El 31D i els Jordis

S'ha celebrat la Nit de la Cultura amb el lliurament dels Premis 31D, molt encertats i merescuts tots ells.

Sense menysvalorar-ne cap, trob encertadíssim l'atorgament d'un dels premis a Jordi Sánchez i Jordi Cuixart. Enhorabona a qui ho va proposar i enhorabona a la Junta de l'OCB per recollir la proposta.

De fet, per a molts, era inevitable ser ahir a la Nit de la Cultura i no recordar que ara fa un any, en Jordi Cuixart ens hi acompanyava, juntament amb la seva companya, embarassada aleshores.

Cuixart va ser també a la manifestació i de la Diada i va voler mostrar la germanor entre allò que ell representa i la nostra Diada.

En Jordi Sánchez, durant la dècada dels 1980 i també dels 1990 va participar activament, durant molts anys, en molts actes de la Diada.

Enguany, cap dels dos ha pogut venir a recollir el merescut premi ni podran acompanyar-nos en la manifestació.

Estic ben segur que hi seran espiritualment presents. Primer perquè des de la presó on són tancats, de pensament, que no es pot empresonar, hi seran. En segon lloc, perquè molts dels manifestants els tendrem presents.

L'empresonament injust i el maltracte permanent als jordis per tant de l'Estat, no per allò que han fet, sinó per allò que representen, és, també, un gran motiu per ser aquest dia 30 a partir de les 18 hores a la manifestació que començarà al passeig des Born.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.