muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Quan la democràcia 2.0 no interessa

Ara mateix hi ha una e-petició que supera el milió de firmes tot instant al Govern Britànic a evitar que Donald Trump faci una visita d'Estat al Regne Unit. La petició més concretament aclareix que Trump hauria de poder entrar al Regne Unit com a cap d'Estat del Govern Nord-americà però que no hauria d'estar convidat a fer una visita Oficial d'Estat perquè això causaria vergonya a la Reina d'Anglaterra.

Les "e-petitions", o peticions electròniques són el que el Govern del Regne Unit utilitza com una forma de fer democràcia 2.0 i així acostar el poble amb el seu representants. O aquesta és la teoria al darrera de la idea.

A la pàgina web oficial del parlament britànic es pot llegir: "si una petició arriba a les 10,000 firmes, el govern respondrà. Si la petició arriba a les 100,000 firmes, la petició serà considerada per a ser debatuda en cambra parlamentària."

Aquesta demanda popular tan sols suposa una petita pedra en la sabata de May en la seva nova relació amb el mandatari Nord-americà. La e-petició que rebutja a Trump ha superat el milió de firmes electròniques I per tant hauria de ser considerada com a debat al parlament britànic. Ara bé, tu creus que aquesta e-petició anirà enlloc? Tant de bo m'equivoqui.
 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.