algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

El PP balear suma incorporacions

Tot i que la direcció ha fet mostra de gran incompetència, es constata que el PP està ben arrelat a les Balears

Si el Partit Popular de les Balears fos una empresa privada, faria temps que els accionistes haurien tret al carrer tota la direcció per incompetent i haurien exigit responsabilitats per via judicial al seu president executiu. Ningú no entendria que una companyia que domina el mercat perdés la posició dues vegades i fos conduïda a una situació tan calamitosa com l’actual.

La notícia que publicam és una prova del fracàs de la direcció del PP balear. El partit té ara 958 militants més que el maig de 2007, quan perdé les eleccions. Una cosa similar també succeí aquí el març de 2004, com a resposta a la manifestació contra la participació espanyola en la guerra de l’Iraq. Centenars de persones s’hi afiliaren els dies següents.

Si el PP balear fos una empresa que cotitza en borsa, diríem que les seves accions es mantenen en alça, tot i que els darrers gestors n’hagin embrutat la marca, hagin presentat números en vermell i alguns, fins i tot, hagin ficat mà a la caixa. Aquest fet insòlit just té una explicació coherent: aversió a la "competència" i fidelitat al "producte" propi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per miquel, fa mes de 15 anys
Tomeu, beneit. L'editorial és com el nom den Carod, aquí y en la Xina Popular, a l'edició digital i en paper, és el mateix.
Valoració:7menosmas
Per Tomeu, fa mes de 15 anys
Plana 6? Copy+paste asqueròs de l'edició de paper.
Valoració:-7menosmas
Per miquel, fa mes de 15 anys
A aquesta terra la gent es mou per afinitats econòmiques o personals. De totes formes, és relativament freqüent que en època d'eleccions internes dels partits uns i altres candidats facin afiliacions en masa per poder tenir més opcions. Que el PP divulgui l'augment ara és molt significatiu: quan les coses venen mal dades, qualsevol element positiu, encara que forçat, és benvingut.
Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente