nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

La deesa Fortuna somriu al Barça i l'emparella amb Panathinaikos

El Madrid s'enfrontarà al Bayern de Munic i el Manchester al Depor

El Bayern de Munic i el Reial Madrid tornen a estar condemnats a eliminar-se entre si a la Lliga de Campions després del sorteig dels quarts de final, on no hi haurà duel estatal, ja que el Deportivo s'emparellà amb el Manchester, el Barcelona amb el Panathinaikos i el Liverpool amb el Bayer Leverkusen. La mà del francès Jean Fournet Fayard, vicepresident de la UEFA, dugué el sorteig juntament amb Michele Centenaro, responsable de les competicions de clubs, i emparellà per tercer any consecutiu madridistes i alemanys, que les dues temporades passades s'enfrontaren a les semifinals de la competició.

La sort no volgué oferir el tan probable emparellament entre equips estatals a quarts i es mostrà més favorable amb el Barcelona, ja que jugarà contra el Panathinaikos, l'equip més desitjat per tots. L'equip de Carles Rexach té una clara oportunitat de ser a la semifinal de la Lliga de Campions, a la qual no arriba des de fa dues temporades, quan el València l'eliminà i es ficà a la final, que va perdre contra el Madrid. Si els resultats de quarts afavoreixen el Barcelona i el Madrid, serà inevitable un enfrontament d'ambdós a semifinals.

Una vegada determinats els dos primers partits de quarts, va sortir la bolla del Deportivo, que com que era segon del seu grup no podia enfrontar-se un altre cop amb el Bayern Leverkusen. Els gallecs es veren així obligats a jugar amb el Manchester, l'únic cap de sèrie que quedava al marge dels alemanys. A la Copa de la UEFA, l'Inter de Cúper, botxí del València a quarts de final, ha quedat emparellat amb el Feyenord holandès, i el Milà amb el Borussia Dortmund alemany.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.