algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

El 10 d'octubre declarat Dia de Francesc de Borja Moll

La Institució Francesc de Borja Moll ha anunciat aquest divendres que ha declarat el 10 d'octubre Dia de Francesc de Borja Moll i que donarà a aquesta celebració continuïtat anual per difondre els valors i figura d'aquest científic considerat el de major rellevància a Balears al segle XX. La data triada coincideix amb la del naixement de Borja Moll.

Entre les activitats previstes per a aquest dia, figuren la conferència de Caterina Valriu, professora de la UIB especialitzada en l'estudi de la literatura popular tradicional amb el títol «De dracs, dimonis, dones d'aigua: els personatges fantàstics en les rondalles mallorquines».

La conferència es farà a les 19:00 hores al saló d'actes del Arxiu del Regne de Mallorca, dipositari dels més de tres milions de cèdules que varen servir de base per editar el Diccionari català-valencià-balear obra d'Antoni Maria Alcover i Borja Moll.

Altres activitats són les sessions de lectura de contes que es faran al llarg de tot el matí i l'horabaixa a les escoles i a les biblioteques de Cort i de la part forana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pobleret, fa mes de 7 anys

Gràcies a Francesc de Borja Moll son molts els illencs que estimen, respecten i segueixen tenint cura de la llengua que ens identifica i agermana. Gràcies mestre.

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente