nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Alternativa per Pollença diu que el Festival del municipi “continua sense rumb”

9107
Un moment de l'actuació d'Ara Malikian celebrada durant el Festival de Pollença de l'any 2013.

Alternativa per Pollença ha assegurat que el Festival del municipi “continua sense rumb”. Han considerat que s'ha canviat el model “sense infoamació ni consens” amb l'agreujant de que el nou festival haurà de ser gestionat per un nou equip de govern sorgit de les eleccions de maig.

Alternativa ha considerat que si alguna cosa ha distingit la gestió del Festival aquesta legislatura “ha estat la falta d'un model clar, l'opacitat, la falta de consens i les irregularitats (cal recordar que en Joan Valent és director del Festival gràcies a un negociat manipulat)”.

El partit ha assegurat que “amb tres responsables polítics (Malena Estrany de la Lliga, Tomeu Cifre del PP i ara Martí Roca del PI) el Festival ha estat dirigit els quatre anys per en Joan Valent que ha posat el Festival al seu servei i no a l'inrevés com hauria de ser.”

El partit ha cosiderat que si es parla del model general del Festival aquesta legislatura “hem vist com literatura, cine i arts plàstiques s'unien a la música, com després s'eliminava la literatura, com es treia el Festival al carrer per després no tornar, com s’ estenia a Alcúdia... i ara per la premsa sabem que hi haurà una setmana dedicada a Mèxic amb música, literatura, gastronomia”.

Alternativa, finalment, ha afirmat que “a nosaltres també ens agrada Mèxic però necessitam un Festival amb una línia i objectius clars, amb transparència, consens i participació popular i això no és possible ni amb Joan Valent, ni amb una gestió en mans del PP i el PI”.

Alternativa per Pollença ha assegurat que el Festival del municipi “continua sense rumb”. Han considerat que s'ha canviat el model “sense informació ni consens” amb l'agreujant de què el nou festival haurà de ser gestionat per un nou equip de govern sorgit de les eleccions de maig.

Alternativa ha considerat que si alguna cosa ha distingit la gestió del Festival aquesta legislatura “ha estat la falta d'un model clar, l'opacitat, la falta de consens i les irregularitats (cal recordar que en Joan Valent és director del Festival gràcies a un negociat manipulat)”.

El partit ha assegurat que “amb tres responsables polítics (Malena Estrany de la Lliga, Tomeu Cifre del PP i ara Martí Roca del PI) el Festival ha estat dirigit els quatre anys per en Joan Valent que ha posat el Festival al seu servei i no a l'inrevés com hauria de ser.”

El partit ha considerat que si es parla del model general del Festival aquesta legislatura “hem vist com a literatura, cine i arts plàstiques s'unien a la música, com després s'eliminava la literatura, com es treia el Festival al carrer per a després no tornar, com s’ estenia a Alcúdia... i ara per la premsa sabem que hi haurà una setmana dedicada a Mèxic amb música, literatura, gastronomia”.

Alternativa, finalment, ha afirmat que “a nosaltres també ens agrada Mèxic però necessitem un Festival amb una línia i objectius clars, amb transparència, consens i participació popular i això no és possible ni amb Joan Valent, ni amb una gestió en mans del PP i el PI”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.