algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

La Oreja de Van Gogh actuarà demà a Calvià

98050
Amaia, Xabi, Pablo, Àlvaro i Haritz componen La Oreja de Van Gogh.

Pablo Benegas, Amaia Montero, Àlvaro Fuentes, Xabi San Martín i Haritz Garde són cinc amics que es conegueren a la universitat i que en 1996, compartint la seva passió per la música, decidiren formar un grup. Acabava de néixer La Oreja de Van Gogh. Ara, aquesta formació donostiarra es troba en la cresta de l'ona, triomfant per tot Espanya amb el seu últim disc El Viaje de Copperpot, del qual ja han venut més de 900.000 còpies.

Més de vuitanta concerts conformen la seva gira 2001 i una de les seves actuacions tindrà lloc a Mallorca. Concretament demà dilluns en el Western Park de Magaluf a partir de les 21.00 hores amb motiu de la Multifesta 2001 que organitza l'Ajuntament de Calvià. Diari de Balears es posà en contacte amb Pablo Benegas, guitarrista del grup, qui ens obrí les portes del món de l'Oreja de Van Gogh. A l'edició de paper del Diari de Balears trobareu l'entrevista sencera amb Benegas qui digué, parlant de l'actuació de demà que: «Sortim a l'escenari a divertir-nos i a donar-ho tot per divertir el públic».

Una carrera meteòrica.
Amb només dos discs en el mercat, «Dile al Sol» (1998) i «El Viaje de Copperpot» (2000), La Oreja de Van Gogh s'ha convertit en un grup punter del pop espanyol, amb milers de fans arreu d'Espanya. Començaren tocant per bars i alguns certàmens de pop-rock locals i de mica en mica el seu noum comença a sonar. El fet de guanyar el primer premi del VI Concurs Pop Rock Ciutat de Sant Sebastià els va animar a contactar amb alguna discogràfica i convenceren la primera la Epic/Sony.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.